E2a

Hoe wordt ford zuigerveren te installeren

De zuigerveer

De zuigerveer, ondanks zijn kleine formaat, is een belangrijk onderdeel van uw motor. Het is de open cirkelvormige ring die wordt geplaatst in een groef van een zuiger in een automotor. De belangrijkste doelstellingen zijn 1. Verzegelen verbrandingskamer 2. Ondersteunen de overdracht van warmte naar de cilinderwand van elke zuiger en 3. Controle en het minimaliseren van het gebruik van motorolie. Oude en beschadigde zuigerveren zou waarschijnlijk leiden tot hogere consumptie van motorolie, compressie verlies, en motorgeluid. Door de invoering van spanking nieuwe zuigerveren in uw Ford auto, voelt u zich een boost en macht, lager brandstofverbruik en lagere emissies. Hier is een stap-voor-stap handleiding over hoe u kunt installeren Ford zuigerveren.

 • Voor het installeren van de zuigerveren, alle voorzorgsmaatregelen nemen nodig. Hier zijn een aantal dingen die je zou willen controleren voordat u het proces. Merk op dat dit slechts voorbeelden, en uw veiligheidsmaatregelen kunnen variëren, afhankelijk van uw werkomgeving.
    • Parkeer uw ford in een goed verlichte ruimte, zodat alle delen zichtbaar zijn.
    • Als de Ford was onlangs gebruikt, laat het afkoelen een beetje voordat het vervangen van de zuigerveren.
    • Voor extra veiligheid, handschoenen dragen om onnodige snijwonden en blauwe plekken te voorkomen
    • Zorg ervoor dat uw handen schoon zijn en u niet beschikt over andere chemische stoffen die de motor of motorolie kunnen beïnvloeden.
    • Werk niet in gebieden met kinderen of huisdieren, omdat ze het mogelijk dat proces te verstoren, verliest dingen, of je kan zelfs pijn doen.

  Reinig alle drie ring groeven voordat u de nieuwe zuigerveren

 • Reinig alle drie ring groeven voordat u de nieuwe zuigerveren. Schraap en schuren alle fragmenten, nederzettingen of ander afval uit de groeven. U kunt breken een oude zuigerveer en gebruik het als uw schraper.
 • Zoek de juiste positie van de verschillende ringen. Er zijn 3 zuigerveren - Er is 1 olie controle ring, en 2 compressie ringen. Houd in gedachten dat deze niet onderling verwisselbaar zijn, en je moet elke ring zetten op de juiste plaats.
 • De eerste ring die u moet installeren is de olie controle ring. Plaats deze boven de zuiger, en dan een beetje rekken de ring, zodat je in staat om het te passen op de zuigerkop. Langzaam schuift deze naar beneden tot je bij de onderste groef.
 • Vervolgens moet u de compressie ringen te installeren. Je moet beginnen met de lagere compressie ring, en dan de bovenste zuigerveer. Net als bij de olie-controle ring, plaats het boven de zuiger en langzaam schuif deze naar beneden tot je bij de middelste groef.
 • Na de installatie van alle drie de ringen, moet u elke ring te comprimeren in de juiste positie. Merk op dat u de ringen comprimeren naar de kant van de zuiger. Dit zal u helpen de elke zuiger schuiven in elke cilinder.

Lekker makkelijk

Hoe wordt ford zuigerveren te installeren. Voor het installeren van de zuigerveren.
Hoe wordt ford zuigerveren te installeren. Voor het installeren van de zuigerveren.

Lekker makkelijk, toch? Nu dat je weet hoe je zuigerveren te vervangen door hebt, dan kun je besparen op onnodige arbeidskosten van uw buurt monteur. Vergeet niet dat als je niet helemaal zeker van dat je weet wat je aan het doen bent, een professionele raadpleeg dan eerst.