E2a

Hoe maak je een koplamp vervangen op een Honda Goldwing

Zelfs als motorfietsen zijn een klein voertuig

Zelfs als motorfietsen zijn een klein voertuig, volledig functionerende koplampen zijn nog steeds een must om de rijder veilig, terwijl op de weg houden. Terwijl de Goldwing model is zeer bekend voor het hebben van een kortere levensduur van koplampen, is het vrij eenvoudig om de vervanging dus doe jezelf dat er geen noodzaak om het te brengen op het service center zo nu en dan. Alles wat je nodig hebt is een vervangende koplamp evenals uw schroevendraaiers. Draadborstels zijn optioneel, als je wilt een paar kleine reiniging te doen als u de nieuwe lamp. Volg de onderstaande stappen en je moet in staat zijn om deze taak te doen op uw eigen in je eigen garage.

Hoe maak je een koplamp vervangen op een honda goldwing. Het nemen van de zitplaatsen.
Hoe maak je een koplamp vervangen op een honda goldwing. Het nemen van de zitplaatsen.
  • Het nemen van de zitplaatsen. Je allereerste stap is om te kijken onder de stoel van uw Honda Goldwing en de accu los te koppelen. U kunt dit doen door het verwijderen van de verbindingsbouten met het gebruik van uw Philips schroevendraaier. Plaats de schroeven in een klein kopje, zodat u niet verliezen halverwege in het project.
  • Het controleren van de werkelijke koplamp montage. Uw volgende stap zou zijn om de schroef voor bevestiging van de onderzijde van behuizing. U kunt naast verwijderen van de hele voorkant verzamelplaats. Neem de lens en het deksel en voorzichtig te plaatsen op een zachte, schone doek zodat je ze niet krassen terwijl op de vloer.
  • Het uittrekken van de koplamp montage. Dan kunt u het geheel van de vergadering nu verwijderen door voorzichtig trekken aan de oude koplamp en schuif het terug in de connectors. Voorzichtig uit elkaar te trekken deze en u kunt nu op verantwoorde wijze weggooien van uw oude koplamp.
  • Het vervangen van de lamp. Uw volgende stap zou zijn om schroef in de nieuwe koplamp en steek de aansluitingen. Schuif uw koplampen in de juiste behuizing en krijgt de lens van de zachte doek. Bedek het op en plaats het terug in de voorkant van de lens. Zorg ervoor dat alle nieuwe verbindingen zijn veilig op zijn plaats voordat u weer het laatste schroeven die u geplaatst in uw kopje.
  • Controleren op correcte montage. U kunt dubbel te controleren als uw verbinding direct aan het inschakelen van de ontsteking en te controleren of de nieuw geïnstalleerde licht recht functioneert.

Vergeet niet om regelmatig te controleren de intensiteit van de koplamp lichten, zodat u kunt voorkomen dat verkeersongevallen. Houd een paar stukjes van reserveonderdelen koplampen in je garage, zodat u kunt wisselen van de vervanging die wanneer u maar wilt. Als het vervangen van de lamp niet genezen van de schemerige lichtomstandigheden, dan moet u mogelijk de batterij van uw Honda Goldwing controleren aangezien dit kan het probleem zijn waarom je dimmer koplampen nu. In ieder geval, ga dan naar een service center ten minste een keer per jaar voor een algemene check-up van uw motor, omdat zoals ze zeggen, een ounce van preventie is nog veel beter dan een pond genezen. Terwijl u op het, schoon uw koplamp montage met een zachte borstel om verdere versterking van de lichtsterkte van de lampen. Rij veilig!