E2a

Hoe maak je een brandstof injector in een hyundai sonata vervangen

De Hyundai Sonata is een van de vele technologische en mechanische wonderen te komen uit Korea. De allereerste versie van de Hyundai Sonata was in november 1985 en was beperkt tot een Korea-only release. Een goede zaak gebeurde in 1988 toen de Hyundai Sonata werd internationaal uitgebracht met Canada en de Europese als de eerste ontvangers van de tweede generatie modellen. En daarna, de rest was geschiedenis voor deze succesvolle middelgrote sedan als het nog prachtig facelifts ondergaan in 1996 en vervolgens in 2005.

De verbazingwekkende Hyundai Sonata is heel ver gegaan en heeft zelfs onthuld een hybride model in de auto laat zien. Maar op de top van de vele veranderingen en vele generaties van deze hoge kwaliteit auto, de Hyundai Sonata brandstofverbruik blijft een van de meest aantrekkelijke kenmerken. En deze efficiëntie is te danken aan de brandstofinjectie technologie die deze sedan gebruikt. Om door te gaan profiteren van deze innovatie moet je leren om te houden in tip-top vorm. Hier zijn enkele tips over hoe je een brandstof injector in een Hyundai Sonata te vervangen.

Hoe maak je een brandstof injector in een hyundai sonata vervangen. Gereedschap van de brandstof injectie handel.
Hoe maak je een brandstof injector in een hyundai sonata vervangen. Gereedschap van de brandstof injectie handel.
  • Gereedschap van de brandstof injectie handel. Gebruik te maken van uw Hyundai Sonata brandstofinjector betekent dat je om het te houden in zeer goede staat. Of, indien nodig, moet je om het te vervangen, zodat het werkt zonder problemen. Om een brandstof injector systeem vervanging uit te voeren moet je speciale kits en wat gereedschap. Ten eerste, moet je een brandstof injector kit. Wanneer u vervangende onderdelen kopen zorg ervoor dat u degene die in goede conditie te krijgen. Er is geen gebruik in het krijgen in onderdelen met een gebroken stuk. Vervolgens moet u een dopsleutel set en een momentsleutel. Deze handleiding tools helpen u de oude onderdelen uit en de nieuwe inch Wanneer u beschikt over de vereiste materialen die u allemaal zijn ingesteld om op dit project.
  • Stukken die passen. Niet alle systemen voor brandstofinjectie zal werken in alle van de Hyundai Sonata modellen. Met de vele generaties en versies van deze auto, is het bijna zeker dat zijn er veranderingen in de systemen voor brandstofinjectie. Dus zorg ervoor dat u de juiste brandstof injector voor uw Hyundai Sonata te krijgen.
  • Naar beneden en vuil. Nu dat je de juiste brandstof injector hebben, de volgende stap begint. Ga je dopsleutel. Dan de druk op het brandstofsysteem. Loskoppelen van de negatieve accu-connector of kabel volgt. Wees altijd voorzichtig bij het sleutelen aan de auto. En zorg ervoor dat je in een ruimte groot genoeg om te manoeuvreren. Houd de kinderen veilig en gezond uit de buurt van het voertuig.
  • Verwijder wat meer onderdelen. De volgende stap omvat het verwijderen van wat meer onderdelen te wijken voor de brandstof injector. Dus, weg te nemen de luchtinlaat surge tank. U kunt dit doen met de hulp van uw dopsleutel. In sommige Hyundai Sonata modellen, moet u wat meer lijnen zoals de brandstofleidingen en elektrische aansluitingen los te koppelen. De volgende stap is om de oude brandstof injector til. Begin deze door het verwijderen van de vacuümslang. Vervolgens neemt u het deel genaamd de brandstoftoevoer spruitstuk. De brandstofinjectoren moet nog aan de brandstof toevoerverzamelleiding zelfs wanneer ze afgesloten. Zodra de injector en brandstoftoevoer spruitstuk van de motor holte, verwijderen injector. De oude O-ringen dienen te worden afgevoerd.
  • Oude eruit, nieuwe inch Met behulp van nieuwe O-ringen, aan te sluiten of de nieuwe brandstof injectoren installeren om de brandstoftoevoer spruitstuk. De momentsleutel zal u helpen bij het veiligstellen van de bevestigingsbouten. Dan voltooit de installatie door terug te keren alles naar zijn oorspronkelijke plaats. Start de motor en kijk of er lekkages zijn.

De Hyundai Sonata is gezegend met een brandstof injector hebben. Geniet van de voordelen van het door hem werkt en draait goed.