E2a

Hoe te wielmoeren los te komen

Als u een bezoek aan een auto-shop voor de installatie van een nieuwe band, zult u zeker een probleem met gestripte wielmoeren. Dit is het gevolg van het gebruik van de auto reparatiewerkplaats van krachtige wapens en vernietig je band hamer. Aan de andere kant, weet u niet over dit tot het moment dat je een lekke band jezelf veranderen. Je zult ontdekken dat je wielmoeren los. Erger scenario's zal wielmoeren die niet vast en hebben de neiging om te breken.

Als dit bij u gebeurt

Hoe te wielmoeren los te komen. Bereid de benodigde gereedschappen.
Hoe te wielmoeren los te komen. Bereid de benodigde gereedschappen.

Als dit bij u gebeurt, blijf rustig. U kunt altijd breken de wielmoeren vrij, zonder de uitgaven veel geld. Met het gebruik van een aantal tools en een aantal procedures, maakt u het. Hier is de procedure voor het breken van wielmoeren gratis:

  1. Bereid de benodigde gereedschappen. Je hebt een grote hamer, veiligheidsbril, een groot centrum drift en een bankschroef grip. Kruipolie en bankschroef zijn ook vereist. Zorg ervoor dat u volledige gereedschappen bij de hand hebt voordat u begint met de voorgaande stappen te volgen. Dit bespaart uw tijd van heen en weer en op zoek naar de tools.
  2. Bepaal de plaats van de ingedrukte wielmoeren. De meeste van de tijd, zijn lug studs samengeperst in de assen, de hub of remschijf of remtrommel. Deze zaak is relatief eenvoudig. Je hoeft alleen maar de band en de remtrommel te verwijderen terwijl hameren de vorige studs. U kunt nu slagen op het nieuwe wielmoeren. Als u een oudere auto model, verwacht voor geschroefd lug studs. Soms, oudere modellen vereisen een andere manier van lug moer verwijderen.
  3. Gebruik een ruime hoeveelheid warmte. Als het probleem wortels van weersveranderingen en sommige corrosieve materialen, het zal leiden tot bevroren lug studs. Om deze studs te verzachten en om de wielmoeren te breken, gebruik een ruime hoeveelheid warmte. Wees voorzichtig in verwarming. Niet bieden zo veel warmte op het materiaal, omdat het zal leiden tot vervorming. Gebruik een bankschroef de wielmoer de verwijdering en de installatie te vergemakkelijken.
  4. Gebruik olie na verhitting. Verwijder alle lagers, vet, en zeehonden voor verwarming, als je zou beschadigen tijdens het verwarmen. Houd in gedachten dat vet kan vuur te trekken, omdat het een soort brandstof koopwaar. Verwarm de metalen studs rond de tot de wielmoeren zijn gemakkelijk te verwijderen. Spuit wat olie en laat het een paar minuten. Gebruik een hamer om elke stud te elimineren.
  5. Laat de metalen afkoelen. Voorkom huid branden incidenten. Alvorens dit te doen de installatie, zorg ervoor dat alle metalen zijn terug in hun normale temperatuur. Dit zal er ook voor zorgen dat de installatie van alle noppen zal het makkelijker zijn. Gebruik een centrum drift voor de installatie en wat olie om de herinstallatie van wielmoeren gemakkelijker.

Dit zijn eenvoudige stappen het doorbreken van de wielmoeren vrij

Dit zijn eenvoudige stappen het doorbreken van de wielmoeren vrij. Deze stappen kunnen makkelijk zijn, maar ze vereisen voorzichtigheid, want het kan schade veroorzaken voor u en / of naar uw auto. U kunt altijd het uitvoeren van deze procedures in uw garage. Maar vergeet niet om uw veiligheidsbril te dragen en de hierboven genoemde tips onthouden.