E2a

Hoe kunt u uw auto radiator slang te laten vervangen

Het zal goed zijn om regelmatig te vervangen van uw auto radiator slang, zelfs als u geen last heeft van schade op het. Dit is een voorzichtig preventief onderhoud maatregel. Plan de vervanging om de twee jaar.

Voor de meeste auto's, ter vervanging van de radiator slang is gemakkelijk en zal u niet zo veel tijd. Alles wat je moet weten is waar je moet kijken en hoe de vervanging zelf te doen.

Er zijn twee radiatorslangen voor auto

Er zijn twee radiateur slangen voor auto's - een is de top radiateurslang, terwijl de andere is de onderste of onderste slang. De top radiator slang is makkelijk te herkennen wanneer u de kap. Het is de zwarte slang die loopt van de bovenkant van de radiator aan de top van het motorblok. De slang kan komen soms in andere kleuren, maar het is meestal zwart. U mag niet in staat zijn om de onderste slang van waar je staat dus het is best om te glijden onder de voorkant van uw auto en voor de onderste slang controleren te zien. Het is degene die de onderkant van de radiator en waterpomp verbindt.

Bij het kopen van een vervangende slang kopen vervangende klem ook. Bovenste en onderste slang een klem aan elk uiteinde dat de slang is bevestigd aan de radiator en de motor. Terwijl de oude klemmen kan nog steeds werken, zal het een stuk makkelijker om de nieuwe klemmen te gebruiken tijdens de vervanging. Behandel de slang en de klem als een "een kopen, neem een" pakket.

Hoe kunt u uw auto radiator slang te laten vervangen. Bij het kopen van een vervangende slang kopen vervangende klem ook.
Hoe kunt u uw auto radiator slang te laten vervangen. Bij het kopen van een vervangende slang kopen vervangende klem ook.

Werk nooit met de auto als de motor warm is. Zelfs als de motor uit is, controleert u of de motor koud is. Radiator vloeistof kan erg heet zijn en een grote hoeveelheid druk kan zich ophopen in de radiateur en de slangen. Om te voorkomen dat eventuele ongevallen, is het raadzaam om te werken aan uw auto als de motor niet loopt al de afgelopen uren.

Plaats een bakje onder de radiator. Het kan een lekbak of een emmer te zijn. Het wordt gebruikt om de oude koelvloeistof uit het systeem halen. De container dient te worden geplaatst net onder de onderste radiateurslang.

Beginnen met het verwijderen van de slangen. U kunt uw keuze maken over welke slang aan eerst te verwijderen. Voor sommige, ze trekken uit de bodem slang eerste, zodat het koelmiddel kan worden afgevoerd en je hoeft niet later zorgen over te maken. Soms zal de slang niet te verroeren als het goed is aangesloten. U kunt gebruik maken van een mes af te snijden van de slang van het einde tot voorbij de fitting. U moet in staat zijn te pellen de resterende slang los.

Er zijn twee radiatorslangen voor auto. Werk nooit met de auto als de motor warm is.
Er zijn twee radiatorslangen voor auto. Werk nooit met de auto als de motor warm is.

Het is tijd om de nieuwe slangen in te voegen. De nieuwe slangen in hun oorspronkelijke positie en zorg ervoor dat deze goed geschikt zijn. Als ze in hun juiste plaatsen, zet de klemmen op en draai deze met een Philips schroevendraaier. Zorg ervoor dat de klemmen goed vast zitten.

Refill de uitgelekte koelvloeistof. Na het veiligstellen van de slangen, vul het koelsysteem met verse koelvloeistof / antivries. Giet langzaam tot het bijna vol is en draai vervolgens de radiateurdop.

Zodra u klaar bent, controleer dan of er lekken als je misschien per ongeluk prikken de slangen tijdens de installatie. Als je er geen vinden, dan feliciteer jezelf voor het succesvol vervangen van een radiator slang.