E2a

Hoe kunt u uw starter te vervangen

Het is altijd een groot probleem als uw auto niet gestart

Het is altijd een groot probleem als uw auto niet gestart. Als je moet gaan, je moet naar rechts gaan? Draai de sleutel zo vaak als je wilt, maar als er iets echt mis, de auto wil niet starten. Er kunnen vele redenen zijn waarom uw auto is omhoog acteren. Een van deze redenen zou kunnen inhouden uw voorgerecht, als u veilig uitgesloten alle andere mogelijkheden. Meestal, als al het andere in orde is (elektrische ramen, stereo-installatie, enz.), dan kunt u er zeker iets met de startmotor. U zult dan moet u uw starter te verwijderen en het te veranderen door een nieuwe om uw auto op te staan en weer te lopen. Hier is hoe u vervanging van uw voorgerecht:

Hoe kunt u uw starter te vervangen. Op zoek naar de starter.
Hoe kunt u uw starter te vervangen. Op zoek naar de starter.
  • Veiligheid voorop. Dit is een complexe klus dus zorg ervoor dat je niet moeilijker maken door jezelf pijn te doen. Trek de handrem aan, werken in een veilige, massieve, platte ruimte en wees voorzichtig werken onder de kap. Zorg ervoor dat de motor voldoende is afgekoeld voordat u begint met sleutelen ernaast en zorg ervoor dat u de accukabels (maar nog steeds voorzichtig zijn met elektrische componenten) los te koppelen. Je komt te werken onder de auto dus zorg ervoor dat u gebruik maken van stevige hellingen of auto-aansluitingen en blokkeren de achterwielen met zware blokken om te voorkomen dat rollen.
  • Op zoek naar de starter. Dit is erg vervelend maar het is duidelijk de meest essentiële aspect van dit project. Elke auto heeft een ander ontwerp, maar in ieder geval je weet dat het in de buurt aan de bestuurderskant van de auto. De starter ziet eruit als een buis, ongeveer ¾ zo breed als het lang is. Het zal gemarkeerd worden met vele gaten aan de ene kant, spruit twee elektrische aansluitingen en andere verbinding gemonteerd dat hecht aan het blok.
  • Starter verwijderen. Verwijder de twee elektrische aansluitingen en de gemonteerde aansluiting (drie in totaal, soms meer). Let op welke van de elektrische verbindingen is dat. Men zal negatief zijn en de andere positief. Het is een goed idee om tape deze ergens, zodat ze niet in de weg en je hoeft niet verliezen. Je moet ofwel een sleutel of ratel om de montage-verbinding te verwijderen. Wees bereid om te forceren daar weg, maar je wilt niet te veel uit te oefenen. Zodra deze zijn allemaal verwijderd, kunt u nu de starter. Echter, in sommige gevallen, moet u naar andere delen te verwijderen en zelfs de wielen om te kunnen de starter trekken draaien. Het hangt allemaal af van het model van uw auto echt.
  • Nieuwe starter installatie. Neem uw nieuwe starter en zet het waar je de oude en sluit alle aansluitingen. Zet alles terug en probeer het draaien van de motor op om te zien of het werkt.

Meestal trage start heraut starter defect

Meestal trage start heraut starter defect. Dit betekent dat je moet snel vervangen. De bovenstaande stappen moeten van hulp aan u, maar in geval van twijfel, het hebben van iemand die weet wat hij doet is spelen slimmer.