E2a

Hoe maak je een nieuwe koppeling in een honda civic te installeren

Ah, de Honda Civic - de eenzame auto lijn die gemaakt Honda een auto-industrie reus. Ja, het was deze bijzondere lijn die mogen Honda naar de grote competities in te voeren. Vandaag de dag, deze lijn blijft wow vele autoliefhebbers, veelbelovende hoge prestaties, lage onderhoudskosten en extreme duurzaamheid.

Natuurlijk

Natuurlijk, niets duurt eeuwig. Onderdelen en componenten zal uiteindelijk slijten waarin u wordt gevraagd om nieuwe onderdelen te installeren op een auto hoog prestatieniveau te handhaven. Hetzelfde kan gezegd worden van de Honda Civic. Bijvoorbeeld, terwijl de koppeling van een Honda Civic wordt beschouwd als een van de beste en gemakkelijkst te verwerken, door voortdurend gebruik en misbruik, zal breken en moet worden vervangen. Als dat gebeurt, moet u weten hoe het te doen. Gelukkig, hier zijn enkele stappen om je door, in de veronderstelling dat de oude en versleten koppeling al is verwijderd.

Hoe maak je een nieuwe koppeling in een honda civic te installeren. Prep het vliegwiel.
Hoe maak je een nieuwe koppeling in een honda civic te installeren. Prep het vliegwiel.
  • Prep het vliegwiel. Knijp in de onderkant uitsparingen van uw voertuig en zoek het vliegwiel. Dit moet geen probleem zijn, omdat je al weet waar het is gebaseerd op de veronderstelling dat je de oude koppeling al verwijderd. Om het schoon te maken, spuit een dun laagje van de rem reiniger. Dit zal enigszins het vliegwiel wel desinfecteren, zal het ook voorkomen dat u van het aanraken van het weer, althans voor nu.
  • Prep de drukplaat. Reinigen dit is nodig ook. De nieuwe drukplaat die wordt geleverd met de montage zal gewoon behoefte aan een veeg naar beneden. Het is noodzakelijk dat geen vet of olie op dit specifieke gedeelte. In feite, het moet vlekkeloos.
  • Monteren. Met de koppelingsplaat en de drukplaat nu hand als onderdeel van de koppeling samenstel, verbinden zowel door het plaatsen van de binnenzijde van de koppelingsplaat in de binnenzijde van de drukplaat. Op dit punt, moet de kant gemarkeerd als vliegwiel worden naar buiten gericht. Deze kant zal plaats zijn op het vliegwiel later.
    Zodra dat gebeurd is, terug te knijpen onder de auto en zet het geheel (koppelingsplaat en drukgroep samen) op het vliegwiel. Lijn alles op zijn plaats in het centrum van het gat door het invoegen van de uitlijning tool die bij de montage. Eenmaal uitgelijnd, zich te onthouden van het verplaatsen van de assemblage verder. Houd het op zijn plaats met de tool.
    Op dit punt, gebruik uw andere hand om de bouten vast op de drukplaat om het vliegwiel. U kunt dit doen door de hand voor nu. Zorg ervoor dat u gelijk druk uit te oefenen op elke bout aan de vergadering waterpas te zetten. Op een gegeven moment, zult u in staat zijn om de uitlijning hulpstuk door het centrum en op de naaf, gevolgd door de krukas. Als je in staat bent om het op die manier te werken, zul je weten dat het gehele samenstel is gecentreerd. Als dat klaar is, stevig te vergrendelen in de bouten met een sleutel. Doe dit in een kruiselings afwisselend patroon.

De laatste procedure om de installatie te voltooien zal zijn om de vast met een moment. Gebruik een momentsleutel en zet precies op een 19 voet-pond setting. Gebruik het om de bouten vast te draaien. Je zult weten wanneer de bouten op de gewenste spanning wanneer de sleutel geeft een klikkend geluid.