E2a

Hoe de fluwelen koord hindernis

Veel mensen dromen om te kunnen het fluwelen koord hindernis of worden gegeven toestemming om een locatie in te voeren, vooral als het betekent dat je in de heetste clubs in de stad en het ontmoeten van nieuwe mensen en beroemdheden gelijk. Het is een zeer uitdagende prestatie aangezien je slechts twee opties voor de nacht-komen voor het feest, of wacht buiten met een lange rij mensen.

Hoe de fluwelen koord hindernis. Kleed gepast.
Hoe de fluwelen koord hindernis. Kleed gepast.

Als je wilt weten hoe je het fluwelen koord hindernis, hier zijn de stappen om dit te doen.

Dress adequaat

Kleed gepast. Niet kleden en nooit onderjurk. Draag designer kleding dat maakt je kijkt modieus nog respectabel. De jurk moet passen bij uw stijl en je op je gemak zonder dat overboord.

Klaar uw identificatie. Wees klaar om te bewijzen dat u de wettelijke leeftijd en moeten binnen worden toegestaan tonen. Portiers kennen de juridische gevolgen van het laten in minderjarige "clubbers" zodat ze strenger zijn in slechts laten iedereen binnen

Wees vriendelijk

Wees vriendelijk. Wees beleefd tegen de portiers. Complimenteer hen en ze bevriend en vind je jezelf te worden laat in de club. Hoewel sommige portiers kan instemmen met een twintig of vijftig als betaling voor zijn toegestaan binnenkomst, kan het beledigend voor sommigen. Afgezien van de portiers, vriendelijk voor andere personeel ook. U ziet wellicht een aantal van hen rond te lopen en het verzamelen van e-mails voor hun promotie. Weten deze mensen kunnen geven u een kans om de fluwelen koord hindernis.

Dress adequaat. Klaar uw identificatie.
Dress adequaat. Klaar uw identificatie.

Vraag beleefd Vaak., Maar portiers mensen nodig hebben om hen te vragen om hen te laten inch Hoewel dit misschien niet, werken met name voor exclusieve feesten waar er een gastenlijst aan portiers, kan het geen kwaad om te proberen.

Reserve. Als je geld hebt te besteden heeft, contact opnemen met de club om een reservering voor het evenement te maken. U zult waarschijnlijk worden gevraagd om te reserveren een of twee van hun dure en exclusieve dranken, dus pas op voor het gebruik van deze alleen maar om een club te gaan. Maar, als je de financiën om een back-up en vrienden om te gaan met je mee, kan het de investering waard.

Als de club heeft een VIP-lijst, uw naam te krijgen in die lijst opgenomen. Vraag de eigenaar van de club of de gebeurtenis promotor hoe die moeten worden opgenomen. Als u in een bedrijf dat de club kan helpen op een bepaalde manier, vermeld dit bij het stellen van de toelating als ze kunnen geven u een VIP-status om de weg voor toekomstige zakelijke deals te effenen.

Drop namen

Drop namen. Dit is de meest voorkomende ding dat mensen doen om het fluwelen koord hindernis, maar het moet de laatste van uw dingen te doen. Wordt gegeven namen van bijzondere mensen en beroemdheden is al een gemeenschappelijke ding om portiers dat zij niet kunnen u van mening bent, zelfs als je de waarheid spreekt. Als je gaat om namen laten vallen, beter dat zij namen van de club eigenaar of de gastheer van de partij, zodat je een betere kans te hebben.


In staat zijn om het fluwelen koord hindernis is een droom voor sommigen en een uitdaging voor anderen. Het kan extra vertrouwen, wetende dat je in staat bent om binnen te komen voor de gratis en kan beginnen vermenging met andere mensen en gaan het ontmoeten van nieuwe vrienden.