E2a

Hoe maak je buskruit te maken

In oude tijden

In oude tijden, na de oorspronkelijke ontdekking, buskruit heeft meer en meer bruikbaar geworden. Zij is geëvolueerd van het eerste gebruik als vuurwerk. Het wordt nu gebruikt in de moderne artillerie.

In sommige gevallen helpt het zelfs wetenschappers in hun onderzoek

In sommige gevallen helpt het zelfs wetenschappers in hun onderzoek. Een voorbeeld hiervan is met paleontologen. Terwijl ze studeren dinosaurussen, het is heel hard werken het graven van de fossielen uit. Het trieste is als ze gaan door al die graven om alleen geen dinosaurus fossiel in het einde vinden. Nu wetenschappers gebruikt buskruit tot ontploffing door middel van stenen met nauwkeurigheid. Zij schuif dan een camera door het gat om te zien of er iets de moeite waard graven naar.

We zullen niet met buskruit op dezelfde manier, maar kunnen we koele vuurwerk te maken met het. Hier is een eenvoudige en korte gids om u te helpen buskruit te maken.

Hoe maak je buskruit te maken. Verzamel uw ingrediënten.
Hoe maak je buskruit te maken. Verzamel uw ingrediënten.
  1. Verzamel uw ingrediënten. Voor het grootste deel, de dingen die je nodig hebt om buskruit te maken zijn direct beschikbaar via een chemische leverancier of een drogisterij. Je gaat drie chemicaliën nodig. Ten eerste, zal je wat kaliumnitraat nodig. Dit is algemeen bekend als salpeter. Dit is een veelgebruikt ingrediënt in meststoffen, omdat het rijk is aan stikstof. Vervolgens zul je Charcoal nodig. Houtskool wordt geproduceerd door het verwijderen van al het water uit dierlijke en vegetatie stoffen door het ondergaan van het langzame proces van pyrolyse. Het laatste ingrediënt in de mix wordt Zwavel genoemd. Zwavel is een element dat ook een belangrijke component van vuurwerk. Dit wordt meestal gewonnen in vreemde landen als Indonesië en Italië.
  2. Meet de componenten. Voor buskruit om daadwerkelijk te werken, moet men zorgvuldig te meten. Buskruit moet de juiste verhoudingen bevatten de juiste chemische reacties genereren om een explosie voeren. Het juiste percentage verhoudingen van gewicht moet 75% van kaliumnitraat, 15% van de Houtskool en 10% van de zwavel bevatten.
  3. Verwerk de ingrediënten. Na het verkrijgen van de juiste verhoudingen en de juiste meting, is het nu tijd om alle items bij elkaar te krijgen. Begin met het uitvoeren van de houtskool en zwavel door een kogelmolen. (Een kogelmolen is een molen die een vat dat het materiaal dat moet worden gemalen samen met een duurzame maalmedia roteert. Omdat het schip roteert de wrijving en de impact van de maalmedia zal het materiaal pond tot een fijn poeder.) Doe dit voor ongeveer vier uur. Daarna, voeg de kaliumnitraat en blijven molen het. Laat het molen op zijn eigen voor 24 - 48 uur. Deze resulterende mengsel heet maaltijd poeder. Verder frezen en al snel zul je prima buskruit te creëren.

Vergeet niet dat buskruit is een eng ding om te maken

Vergeet niet dat buskruit is een eng ding te maken. Dat is de reden waarom je nodig hebt om extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Als je niet voorzichtig tijdens het maken van buskruit, dan kun je misschien wel zien een wereld van pijn, heel wat meer dan je hebt gerekend.