E2a

Hoe maak je een pokemon verzameling te starten

Pokemon is een populaire mediatechnologie franchise door Nintendo

Pokemon is een populaire mediatechnologie franchise door Nintendo. Wat begon als een video game werd zo populair dat Nintendo besloten om de franchise uit te breiden naar andere producten, zoals ruilkaarten, manga en speelgoed. Als u een van de miljoenen die kreeg verslaafd aan Pokemon, wilt u misschien overwegen het starten van een verzameling van uw eigen. Lees verder voor tips over hoe u kunt aan de slag in het opbouwen van je Pokemon collectie.

  1. Bezoek speelgoedwinkels om pokemon merchandise te voegen aan uw collectie. Op uw jacht naar een Pokemon verzameling te starten, uw eerste stop moet de speelgoedwinkels. Vraag wat Pokemon merchandise ze dragen en beslissen wat je zal kopen. Misschien wilt u overwegen te investeren op trading cards, omdat ze een van de meest populaire Pokemon merchandise. Als U geen Pokemon koopwaar niet kunt vinden in uw lokale speelgoedwinkel, kunt u gespecialiseerde speelgoedwinkels en hobby winkels die zullen de meeste kans hebben Pokemon merchandise beschikbaar te bezoeken.
  2. Zoek pokemon merchandise op ebay. De populaire veilingsite eBay is vol met mensen die staan te popelen om onmiddellijk te verkopen hun Pokemon items. Wat meer is, het grootste deel van de Pokemon items die u kunt vinden op eBay zijn zeldzaam, dus je zou willen om de kans te grijpen voordat iemand anders krijgt het van je af.
  3. Doe pokemon forums internet te promoten. Bezoek en verschillende Pokemon forums te sluiten op het internet. Deze mensen zijn meer ervaren dan je bent dus nooit bang zijn om de forumleden voor suggesties over waar u zeldzame Pokemon koopwaar te vinden om toe te voegen aan uw collectie te vragen. Een deel van de forumleden zal ook bereid om de handel, dus vertel hen wat items die u bereid bent los te laten en verder te gaan met de handel.
  4. Woon anime en speelgoed verzamelaar conventies in uw omgeving. Toy leveranciers zijn altijd aanwezig tijdens anime conventies. Blijf op de hoogte met anime en speelgoed conventies in uw omgeving door het controleren van de lokale kranten, evenals het internet.

Als je vrienden hebt die ook Pokemon liefhebbers

Hoe maak je een pokemon verzameling te starten. Bezoek speelgoedwinkels om pokemon merchandise te voegen aan uw collectie.
Hoe maak je een pokemon verzameling te starten. Bezoek speelgoedwinkels om pokemon merchandise te voegen aan uw collectie.

Als je vrienden hebt die ook Pokemon liefhebbers, kunt u hen vragen om u te helpen bij scouting om punten toe te voegen aan uw collectie. Ze kunnen ook items die ze bereid zijn om weg te geven, zoals dubbele kaarten, of u kunt altijd ruilen met hen. Tot slot, vergeet niet om je Pokemon collectie bewaard kan om hen te beschermen tegen beschadiging. Plaats de knuffels en beeldjes in het display dozen, de trading cards in plastic hoezen en gebundeld in een bindmiddel. Pokemon items die in mint conditie kan verdien je veel meer als je ooit besluit om je Pokemon collectie te verkopen.