E2a

Hoe te model auto instructies te lezen

Montage modelauto's is een hobby die mensen in staat stelt om hun eigen sportwagen of luxe auto's zelf - ook zonder het budget voor de full-size auto's. Modelauto's kunnen zeer realistisch en nauwkeurig, afhankelijk van het bedrijf waar u de aankoop van de model auto's. Als u wilt uw eigen model auto te bouwen, de eerste vaardigheid die je nodig hebt is om te leren hoe het model car instructies te lezen.

Inventaris

Hoe te model auto instructies te lezen. Inventory.
Hoe te model auto instructies te lezen. Inventory.

Inventory. Besteed speciale aandacht aan de inventaris in de instructies. De instructies geeft u een lijst van alle keren dat je nodig hebt op te bouwen en bouwen uw auto. De primaire componenten zullen beschikbaar zijn in de auto-model set die u hebt gekocht. Houd er echter rekening mee, dat er een aantal tools die soms niet zijn opgenomen in de set, zoals kleine schroevendraaiers en penselen. Als u een toegewijd model auto hobbyist of liefhebber, moet je investeren in de aankoop van deze apparatuur. Zo niet, dan moet u de aanschaf van een set die heeft alle tools inbegrepen. U kunt later opnieuw gebruiken van de tools voor het andere model auto's. Zorg ervoor dat u een inventaris van alle onderdelen te maken voordat het begin van uw project. Het laatste wat je wilt is voor uw project te stoppen vanwege ontbrekende onderdelen.

Schoonmaken

Schoonmaken. Vervolgens reinigt u de onderdelen van het model auto. Schoonmaken betekent dat je nodig hebt om verwijder zorgvuldig alle van de stukken, die meestal verbonden zijn aan kunststof kozijnen. Zorg ervoor dat u afbreken de stukken voorzichtig uit de plastic frame. Anders kan kleine fragmenten van de stukken af te breken ook. In sommige gevallen zal een klein fragment van het frame zich aan de auto-onderdelen. Een gemakkelijke oplossing schuurpapier om het uitstekende kader fragment verwijderen. Of als het frame fragment is zeer groot, kunt u een nagel frees te gebruiken om het te verwijderen, gebruik dan het schuurpapier te polijsten beneden het deel waar het frame is verbonden met het auto-onderdeel.

Vergadering. Zodra u alle onderdelen van ht auto model schoongemaakt, de volgende stap is het monteren deze. Hier moet u de gedetailleerde procedures in de auto instructies. Vergeet niet dat automodellen kunnen zeer complex zijn en er kunnen honderden onderdelen die je nodig hebt om met elkaar te verbinden alleen maar om het eindproduct te krijgen. In staat zijn om de instructies duidelijk en correct te volgen is een must. Zorg ervoor dat je geen stappen over te slaan en dat u niet verlaten, zelfs de kleinste onderdelen die soms worden gebruikt om grotere delen te houden in het model auto.

Schilderen

Inventaris. Schoonmaken.
Inventaris. Schoonmaken.

Schilderen. Wanneer het model auto is gemonteerd, is de volgende stap om primer op de auto. Sommige auto sets zal de primer. Als u wilt experimenteren met meer kleuren, echter, kunt u kopen uw eigen primer. Zorg er wel voor dat je een primer die geschikt is voor het type materiaal dat de auto is gemaakt van te kopen. Zodra de primer droog is, kunt u de verf.

Zodra de verf droog is, kunt u finishing touch en ga dan verder met het weergeven van uw miniatuur Ferrari of Mercedes-Benz.