E2a

Hoe om gepersonaliseerde borstkanker pennen bestellen

Er zijn vele redenen waarom een persoon wil om te dragen een gepersonaliseerde borstkanker pin. Sommige mensen wilt het als een herinnering van een dierbare, die overleed aan borstkanker, terwijl anderen dragen het om hen te herinneren aan hun strijd tegen borstkanker. Andere mensen willen dat de borstkanker pin om fondsenwerving drive voor bewustwordingsprogramma's of studies over borstkanker te steunen. Je hebt je redenen waarom u wilt gepersonaliseerde borstkanker pinnen te bestellen. Wat het is, zal de onderstaande stappen leiden u door het proces:

  • Kijk voor websites met gepersonaliseerde borstkanker pinnen. Er zijn websites voor campagnes voor fondsenwerving en er zijn ook websites die puur zijn voor het bedrijfsleven. Een aantal van de beste websites om te bezoeken zijn Oneineight , Gepersonaliseerde oorzaak , en Imprintitems . Conventionele online winkels als eBay en Amazon hebben ook producten zoals gepersonaliseerde borstkanker pinnen. U kunt ervoor kiezen de website afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De meeste voor oorzaak pennen zijn duurder dan de commerciële tegenhangers. Maar als helpende zaken om u meer, dan is de ijskast uit extra dollars naar de oorzaak.
  • Kies de pin's ontwerp. Bijna alle websites het aanbieden van gepersonaliseerde borstkanker pinnen meer ontwerpen om uit te kiezen. De meeste van deze, echter, zal de populaire roze lint dat borstkanker symboliseert. Pins afhankelijk van de verschillende vormen, ook. Er zijn regelmatig plaatvormige pinnen en er zijn metalen-vormige pinnen. Er zijn zelfs kralen pinnen en stenen bezaaid pinnen. Er zijn zelfs handgemaakte pennen. Maar deze zijn niet zo stevig als de gebruikelijke pennen.
  • Kies de grootte. Maten variëren ook. Er kunnen die zo groot als drie inches terwijl er pinnetjes die kleiner zijn dan een inch. Verkrijgbaar in de maten afhankelijk van het ontwerp. Meeste vormige metalen pinnen zal niet verder gaan dan een centimeter, terwijl de vergulde pinnen kan zo groot als drie centimeter.
  • Beslis over hoeveel personaliseren pinnen je bestellen. Het is mogelijk om een stuk te bestellen tot duizenden stukjes. Het bestellen van een stuk duurder is. Het kost ongeveer 15€ tot 15€, terwijl het bestellen van een honderd stukken kan ongeveer 5€ per pin kosten. Het bestellen van een duizend stukken kunnen ongeveer 5€ per pin en bestellen 10.000 stuks kan ongeveer 5€ 0.5 kost per pin te zijn. Hoe meer stukken je bestelling wordt meestal te maken van de per-stuk prijs goedkoper.
  • Kijk op de website van het beleid. Restitutie, retouren, en andere kwesties zouden kunnen worden aangevoerd tegen de verkoper of winkel. Het is belangrijk dat u goed beschermd als koper. Lees de winkel regels en als je het eens over de voorwaarden, dan is het tijd om uw bestelling te maken.
  • Bestel. Online winkels hebben een order pagina, waar u opgeven wat u wilt, de naam die zal worden gelegd op de pin, hoeveel stuks, en waar de pennen worden geleverd. Deze gegevens zijn nodig, zodat de verkoper kan berekenen hoeveel u betaalt. Sommige Om pagina's hebben automatische berekening van hoeveel je moet betalen. Voer uw creditcardnummer, geld sturen via de bank, of bankoverschrijving. Verkopers hebben hun gewenste betalingsmethode. Kies de meest comfortabele optie voor je.

Hoe om gepersonaliseerde borstkanker pennen bestellen. Kijk voor websites met gepersonaliseerde borstkanker pinnen.
Hoe om gepersonaliseerde borstkanker pennen bestellen. Kijk voor websites met gepersonaliseerde borstkanker pinnen.

Het dragen van persoonlijke borstkanker pin is een eenvoudige manier om uw steun te betuigen. De strijd is nog niet voorbij, omdat veel mensen nog steeds lijden aan borstkanker. Veel kan nog steeds sterven en velen zijn nog steeds kwetsbaar. Het dragen van een pin is een eenvoudige manier om te helpen. Maar als je kunt, meer doen dan alleen het dragen van een pin. Geïnformeerd worden en deel uw kennis over borstkanker. Zoals het oude spreekwoord zegt: "mensen leren wordt ze op te slaan."