E2a

Hoe de ultieme schaduw box maken

Een schaduw box wordt algemeen beschouwd als een soort aandenken of token van de dienst van iemand om een organisatie te zijn. Het wordt meestal geassocieerd met een cadeau voor pensioen of scheiden militaire leden. De ultieme schaduw box zal zeker zoveel mogelijk van de volgende mogelijk zijn:

Hoe de ultieme schaduw box maken. Vlag: Vlaggen zijn symbolen van een idee of een doel dat een persoon bedient.
Hoe de ultieme schaduw box maken. Vlag: Vlaggen zijn symbolen van een idee of een doel dat een persoon bedient.
  • Vlag: Vlaggen zijn symbolen van een idee of een doel dat een persoon bedient. Nationale vlaggen werken groot voor federale werknemers, staat vlaggen werken groot voor staat medewerkers, stads vlaggen werken groot voor medewerkers stad en bedrijf vlaggen werken groot voor werknemers van het bedrijf. Veel schaduw boxen zal ook een speciaal gedeelte voor een opgevouwen vlag, of de vlag kan worden gekrompen en weergegeven in zijn geheel als het een beeld dat niet te wijten krediet zou worden gegeven als het bleef gevouwen bevat. Het is gebruikelijk om altijd vouw de Nationale vlag.
  • Badge of Insignia: Als de persoon voor wie het vak schaduw is bedoeld was nodig om een soort van speciale badge of insigne dragen in de uitoefening van hun taken, zeker om het te bevatten.
  • Linten of Pins: In het leger een persoon die wordt gegeven een toegekend wordt vaak mag de eer van het dragen van een overeenkomstige lint op hun uniform. Een collectie van linten wordt aangeduid als een "rack". Omvatten volledige rek van de persoon, zodat het kan worden bewonderd voor de komende jaren en dienen om de herinnering aan wat de individuele deed om de prijzen in ontvangst te bewaren. Buiten het leger, kunnen werknemers van bepaalde organisaties en bedrijven worden uitgegeven felicitatie pinnen om een mijlpaal van een soort te markeren. Een verkoper kan worden beloond met een speciale pen op een bepaald aantal verkopen of een bepaald aantal jaren dienst betekenen voor een bedrijf.
  • Patches: Als de ontvanger van de doos schaduw droeg een speciale patch die de persoon geïdentificeerd als een lid van de organisatie, onder andere het ook.
  • Name Tag: Inclusief de persoon naamplaatje in een schaduw doos is niet verplicht, maar aanbevolen. Het zal de doos schaduw al het persoonlijker te maken en zal bewonderaars van het vak om te weten wie het is gemaakt ter ere van.
  • Munten: Militaire bevelhebbers zijn beroemd voor het gieten van aangepaste munten die een soort van symbool, logo of slogan belangrijk om de organisatie ze leiden verbeelden. Deze munten worden dan gegeven als dank bij een reguliere award niet gegarandeerd zou worden en wanneer een daad niet herkend zou moeten gaan. Veel mensen kunnen een grote collectie munten te verzamelen door de jaren heen. Onder meer zoveel mogelijk munten als je kunt bij het opstellen van het vak, met behulp van de belangrijkste aan het lid als alle van de munten zijn niet in staat om te passen.
  • Rang: Ten slotte, als de persoon die de doos schaduw hield een soort van rang in de organisatie die hij of zij wordt verlaten, proberen wat het symbool van de rang gehouden worden weergegeven. Militaire rang wordt weergegeven als een speld of een patch. Schik de rang in een prominente gebied in de schaduw box aan de wereld van de mate van verantwoordelijkheid die de ontvanger bereikt tonen.