E2a

Hoe de magische cut card trick doen

Magic is een effectief hulpmiddel entertainment voor alle leeftijden

Magic is een effectief hulpmiddel entertainment voor alle leeftijden. Iedereen wil iemand die dingen kan laten verdwijnen of die dingen kan laten lijken uit het niets te zien! De eenvoudigste manier om dit te laten zien is door het doen kaarttrucs. Echter, je moet het geheim van alle tovenaars begrijpen. De snelheid van hun handen, die feilloos overeenkomt met de kunst van gemaskerde afleiding, kan leiden tot de perfecte misleiding. Dit resultaat is ook bekend als magie, illusie en trucs. Hou dit in gedachten terwijl u blijft deze stappen over hoe je een magische cut card truc lezen.

Hoe de magische cut card trick doen. Om deze truc te trekken.
Hoe de magische cut card trick doen. Om deze truc te trekken.
  1. Om deze truc te trekken, moet u ervoor zorgen dat u vertrouwd bent met een spel kaarten. Dit betekent, moet je snel en zelfverzekerd bewegingen hebben. De truc is ervoor te zorgen dat u uw publiek zo soepel mogelijk kan manipuleren. Leren en de praktijk hoe je de basis-shuffle doen. Zodra je dit onder de knie hebt, ga dan naar een beetje meer flashy moves. Dit zal prikkelen uw publiek waardoor je meer geloofwaardig meer dan ooit. Zoals het oude gezegde gaat, de meer oefent, hoe beter je wordt! Dus neem de tijd en blijven oefenen totdat u het verbeteren van deze geweldige vaardigheid.
  2. Zodra u klaar bent met het beheersen van de kaart shuffles en beweegt, het is nu tijd voor u om de valse snit move leren. Om deze manoeuvre succes te doen, moet je het dek van kaarten met behulp van uw wijsvinger en duim te houden. Neem de vierde onderste gedeelte uit en de vierde bovenste gedeelte van het dek met uw vrije hand. Je beweegt dan de bovenkant van het dek naar beneden en vice versa (bodemdeel verplaatst naar de bovenkant van de kaart). Zorg ervoor dat je een beetje duim gat aan elke kant. Herhaal deze procedure een paar keer tot de oorspronkelijke bovenste en onderste vierde gedeelten van het dek is terug waar ze vandaan kwamen. Nogmaals, de praktijk maakt het perfect dus blijf dit doen totdat je feilloos kunt doen deze manoeuvre met gesloten ogen.
  3. Volgende stap is het hebben van een vriend of een geliefde een kaart van de stapel te kiezen. Vraag de persoon om te kijken naar de kaart zet dan op het bovenste dek zonder te laten zien wat de kaart is aan u. Nu beginnen met het uitvoeren van de valse snit verhuizing. Na de vierde delen zijn terug op hun oorspronkelijke plaats, zet het dek van kaarten op tafel en doe een beetje magie kant wave erboven. Nu vragen voor de persoon of vrijwilligers aan de bovenkant van het dek te trekken. Het zal de kaart van de persoon te onthullen.
  4. Zolang je de verkeerde cut beweging onder de knie hebt, kunt u dit doen tot vier azen ook. De truc hier is ervoor te zorgen dat de vier azen op de top van het dek. Je dan doen de magie manoeuvre van "schudden" het dek van kaarten die u vasthoudt. Zodra ze zijn in hun oorspronkelijke plaatsen, doe een beetje magie wave (alleen voor het fonds van het) dan langzaam onthullen de azen. Je kunt mengen de twee trucs om beter te verbazen uw publiek.

Dazzle uw geliefden en vrienden met dit nieuw geleerde kaart truc

Dazzle uw geliefden en vrienden met dit nieuw geleerde card trick! Dit is een leuke en interactieve manier om verbinding te maken met mensen. U kunt zelfs variaties doen. Vergeet niet, alles is mogelijk met magie. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop je geest. Voeg nu een beetje planning en een emmer van gezond verstand dan bent u goed om te gaan. Good luck!