E2a

Hoe de serpentineaandrijvingen vervangen in een pontiac grand am

Als je kijkt onder je auto, zul je waarschijnlijk zien riemen die zijn aangesloten op de schijven aan de voorkant van uw auto motor. Deze band wordt de serpentineaandrijvingen en is ook bekend als de aandrijfriem hulporganen omdat het wat de auto naar de accessoires geïnstalleerd in een auto motor.

Hoe de serpentineaandrijvingen vervangen in een pontiac grand am. Afglijden van de serpentine riem van de poelies.
Hoe de serpentineaandrijvingen vervangen in een pontiac grand am. Afglijden van de serpentine riem van de poelies.

Na verloop van tijd zou de serpentineaandrijvingen ook aan vervanging toe. Dit komt omdat voor de serpentineaandrijvingen goed te laten werken, moet het hebben van de juiste spanning. Aangezien de geribde riemen zijn gemaakt van flexibele en duurzame materialen die worden blootgesteld aan hitte en motorolie lekken, zou de riem losser tijd en kan de band te breken. Wanneer de serpentineaandrijvingen wordt verliezen, zou het gaan glijden en kan ertoe leiden dat u om in een ongelukkig ongeval.

Om dit te voorkomen dat dit gebeurt, is het het beste om uw serpentineaandrijvingen veranderen elke keer in een tijdje. Voor de Pontiac Grand Am, het heeft meer dan een serpentineaandrijvingen en moet worden veranderd elk jaar of 7.500 mijl.

  • Zoek uw riemspanner. Alle Pontiac Grand Am beschikt over een eigen auto-aanpassing van de riem spanrol. Je hebt dit nodig om de serpentineaandrijvingen los voor u om het opstijgen.
  • Afglijden van de serpentine riem van de poelies. Wanneer u de riemspanner afgesteld, draait u de riemspanner bout rond in een tegen de klok beweging. Het beste zou zijn om een ratel gereedschap of breaker bar gebruiken om de spanning op uw riem los te maken. Na dit te doen, voorzichtig glijden de riem van de poelie.
  • Op elke katrol, installeert u de nieuwe riem. Wanneer u de nieuwe serpentineaandrijvingen installeren, moet u de riem routing diagram dat de fabrikant verstrekt te controleren. Als u niet kunt vinden het schema van de fabrikant, gaan over het internet en zoek het op, met vermelding van het jaar en model. Het is erg belangrijk dat je een riem routing schema als uw gids of referentie voor het installeren van de serpentineaandrijvingen gebruiken.
  • Draai je riemspanner om het te scherpen op de riemschijven. Na de installatie van de nieuwe geribde riemen, zorgvuldig uw auto spanner te draaien om de riem stoel op de riemschijven te laten. Zodra de banden op hun plaats op de schijven, gebruik dan de zelf-verstelbare spanner te geven en onderhouden van de juiste hoeveelheid riemspanning.
  • Start uw motor. Zodra de riem heeft de juiste hoeveelheid spanning, de motor starten en laten draaien. Controleer en volg of uw serpentineaandrijvingen correct is geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat uw Pontiac Grand Am soepel zal draaien zodra hij de weg. Wanneer u uw serpentineaandrijvingen kopen, zorg ervoor dat de verkoper van het jaar en model van uw auto te informeren. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat je niet zou willen naar de verkeerde serpentineaandrijvingen installeren, verwijderen en doen het allemaal weer opnieuw.

De serpentineaandrijvingen is een van de meest belangrijke dingen die moeten worden gehandhaafd in elke auto. Zonder dat, zou je auto motor accessoires die niet in staat zijn soepel te laten verlopen. Daarom is voor uw Pontiac Grand Am zorg ervoor dat de serpentineaandrijvingen veranderen elk jaar om te voorkomen dat eventuele problemen op de weg.