E2a

Hoe goed verpakken en verzenden vinyl platen en cd's

Cd's en platen moeten voorzichtig verpakking staat zijn om hun kwaliteit te behouden, vooral als je gaat om ze te verzenden. Er zijn materialen en de procedures die u nodig hebt en je moet leren om goed te verpakken uw vinyl platen en CD's.

Hoe goed verpakken en verzenden vinyl platen en cd's. Bereid de benodigde dingen.
Hoe goed verpakken en verzenden vinyl platen en cd's. Bereid de benodigde dingen.
  • Bereid de benodigde dingen Hier zijn de dingen die je nodig hebt om veilig te kunnen leveren ze:. Dun kartonnen dozen, heldere verpakkingstape, kranten, karton plaat of CD mailers, inserts, noppenfolie en vloeipapier.
  • Weet hoe je record albums pakken. Wikkel het record album met vloeipapier. Deze methode is eigenlijk optioneel, maar het is echt een verstandige keuze om krassen te vormen over uw vinyl platen en CD's te voorkomen. Wikkel het vloeipapier over de hele album op te nemen, volledig te bedekken. Dan bedek het met oude kranten en tape deze.
  • Weet hoe je lp's mee te nemen. LP's dienen te worden verpakt in een harde en stevige kartonnen als je gaat om ze te verzenden. De breedte voor beide partijen dient bij voorkeur 13 inch.

    Op uw mailer doos, plaats een 13-inch karton op de bodem. Verwijder vervolgens de disc uit zijn LP jas en plaats de schijf op de doos dat u bereid. Plaats vervolgens de jas naast de schijf. Deze methode zal helpen het record gaat schuiven heen en weer terwijl de scheepvaart. Plaats een kartonnen tussen of op de top van elke LP jas die je plaatst. U kunt het selectievakje om te controleren of er een ruimte voor de inhoud te verplaatsen of te glijden inch

  • Weet hoe je 78-toeren platen mee te nemen. Deze gegevens moet ervoor worden gehouden met de manier waarop je deed voor de LP's. Maar je moet van mening zijn dat de 78-een bros materiaal dan vinyl hebben. Je moet ook weten dat 78-toeren platen niet komen met de buitenste jassen, en ze zijn alleen verpakt met het papier mouwen. Ze worden verpakt dezelfde manier als LPs zijn.

    Uw mailer doos moet 10 centimeter aan beide zijden. Plaats dan een kartonnen aan de onderkant van uw mailbox, wordt gevolgd door de noppenfolie. De noppenfolie zal zorgen voor de veiligheid van de plaat, omdat het niet over uiterlijke jassen. Plaats dan de 78's, weer bedek ze met karton en noppenfolie. Doe dezelfde procedure totdat u klaar bent met het laatste stuk. Plaats gewoon een karton en noppenfolie tussen elk stuk. En tot slot, altijd zet ze in de doos. Er mag geen sprake zijn van ruimte waarmee de records heen en weer schuiven in de doos.

  • Weet hoe je 45-toeren pakken. Bevestig ze met karton tussen elk stuk. U kunt ook gebruik maken van noppenfolie als u liever. De grootte van uw mailer doos hoort 7 - ½ inch aan beide zijden. Vervolgens zoals gebruikelijk plaats een harde en stevige karton op de bodem van de mailer box. Doe dan dezelfde procedure die u deed voor de LP's door het verwijderen van de schijfjes de mouwen om hen te beschermen tijdens het verzenden. Verpak ze op de mailer doos ook.
  • Weet hoe je CDs pakken. CD's zijn veel gemakkelijker in te pakken dan vinyl. U kunt elke mailer vak dat het aantal CD's wordt u verschepen zal passen. Gewoon toestaan dat een ½-inch ruimte in de doos als je eenmaal ingepakt hen. Leg ze op de doos, samen met hun kristallen hoesje, maar je kan betrekking hebben op hen eerst met noppenfolie om scheuren te voorkomen op de crystal case.

Nu je klaar bent met

Nu u klaar bent. U kunt op elk moment het schip hen en hebben geen zorgen dat zij hun kwaliteit te verliezen na verzending. Veel succes!