E2a

Hoe het opzetten van een formele table setting

Weet je nog hoe Titanic ster Leonardo DiCaprio's Jack Dawson slikte met intimidatie op het gezicht van de uitvoerig geregeld formeel diner voor hem? Er waren te veel silverwares en formele manieren om te observeren en hij was verre van klaar. Het monteren van een formele tafel instelling is niet zo moeizaam als het lijkt, echter. Houd in gedachten dat de combinatie van elementen is aangebracht voor het gemak van de snackbar. Hier ziet u hoe een officieel table setting:

  1. Gebruik alleen linnen tafelkleed voor formele tabellen. Wit is de voorkeur van de meeste, maar, als je wilt om weg te veer van de conventie, zorg ervoor dat het de plaats en de decoraties aanvult.
  2. Altijd eerst plaats de platen. Laders, de decoratieve rustplaats voor de platen, zijn optioneel. De plaat moet in het midden van de tafel plaats toegewezen voor elk diner en twee centimeter van de rand van de tafel. Alle platen worden vastgesteld onderling gelijke afstanden. Als u ervoor kiest om opladers te gebruiken, plaatst u de soep en meloen kommen op de top. Verwijder vervolgens de lader voor het serveren het hoofdgerecht.
  3. Leg de gevouwen linnen servetten in het midden van de plaat.
  4. De diners zullen met de verste gebruiksvoorwerp beginnen vanaf de plaat dan hun manier van werken in Vandaar., De eerste cursus zilverwerk zal worden geplaatst verst en de laatste cursus zal de dichtstbijzijnde. De vorken beslaat de linkerkant vervolgens de messen en lepels rechts. De vorken moeten worden geregeld in deze volgorde van links naar rechts: vis vork, diner vork en salade vork. Voor de messen en lepels, anderzijds, service mes links, vismes in het midden en de lepel op de verste. Zorg ervoor dat de messen het bord en alle zilverwerk geconfronteerd liggen een paar centimeter van de rand van de tafel.
  5. Schik de glazen in volgorde van gebruik, boven de messen. Plaats het water beker, witte wijnglas en rood wijnglas, respectievelijk, in een rechte rij schuin naar beneden van links. In het geval dat u niet serveren wijn, kunt u deze vervangen de wijnglazen met glas voor ijsthee, mok voor bier of fluit voor champagne - in die volgorde.
  6. Als salade wordt geserveerd, plaatst u de salade boven de vork. Als er brood zal worden verstrekt aan de gasten, zet het brood plaat aan de linkerkant van het glaswerk nog hoger dan de salade. Leg het brood mes over de brood plaat, iets schuin van links naar rechts, met het blad naar de rand van de tafel. Echter, als er geen salade natuurlijk, de plaats van het brood plaat moet de ruimte boven de vork.
  7. Eetlepels en vorken zouden worden gebracht in voor het serveren dessert en worden bovenop elkaar boven de plaat. Als u van plan bent om koffie te serveren, moet de koffie kop en schotel worden geplaatst op de meest rechtse met de koffie lepel op de rechterkant van de schotel. Koffie mok is nooit aanvaardbaar in formele tabel.
  8. Finger kom is optioneel. Plaats het op de dessert plaat na de maaltijd.

Nog steeds vind dit als informatie-overload

Hoe het opzetten van een formele table setting. Altijd eerst plaats de platen.
Hoe het opzetten van een formele table setting. Altijd eerst plaats de platen.

Nog steeds vind dit als informatie-overload? Vergeet niet dat het zilverwerk en glaswerk in een formele tabel instelling worden geplaatst in volgorde van de cursussen om gediend te worden, zodat u kunt uw manier van werken inch De rest voor u om te werken aan zal het belonen handeling van het genieten van uw heerlijke maaltijd.