E2a

Hoe het opzetten van een pooltafel licht

Een van de meest essentiële aspecten in een game room is de verlichting. Dit wordt in de eerste plaats beschouwd door degenen die willen een verleidelijke sfeer te geven voor het spelen. Voor een pooltafel, bijvoorbeeld, of het nu voor home entertainment doeleinden of voor de verhuur, is het belangrijk om het opzetten van de belichting goed. Dit stelt de juiste ambiance om te spelen, en zal ervoor zorgen dat de spelers een goed zicht op de tafel en de ballen hebben.

Een goede verlichting van de pooltafel is belangrijk

Een goede verlichting van de pooltafel is belangrijk, omdat het spel is zowel concurrerend als sociaal. Met weinig licht, zal het moeilijk voor de spelers om de pooltafel goed zien. Niet te vergeten, sociale interactie kan een slechte rol spelen als er niet genoeg licht om de tafel te verlichten. Om het meeste uit het spel ruimte te maken, zorg ervoor dat u hebt ingesteld adequate pooltafel lichten voor het genot van iedereen.

Hoe het opzetten van een pooltafel licht. Gebruik een stud detector.
Hoe het opzetten van een pooltafel licht. Gebruik een stud detector.
  • Zorg voor een lamp. Bij het zoeken naar de juiste lamp voor de pooltafel, het niveau van de verlichting te overwegen. Als u wilt dat een energie-efficiënte lamp, ga dan voor armaturen die tl-lampen, die laag wattage, maar felle lichten kan uitvoeren te ondersteunen. Anders kunt u gebruik maken van een gewone gloeilamp.
  • Gebruik een stud detector. Gebruik een stud detector aan een balk te vinden in het plafond, voor een veilige installatie. U moet weten waar metaal en hout framing studs bevinden zich in het licht-frame constructies. Overweeg het nummer van de ketenen van je lamp. U moet een balk te vinden voor elke keten.
  • Boor gaten in het plafond en installeer haken. Op basis van het aantal studs die je hebt gevonden voor de pooltafel lamp, boor een gat of gaten in het plafond. Zodra u klaar bent met het gat of gaten, installeer metalen haken en schroef deze.
  • Stel de hoogte van de lamp. De beste hoogte van de lamp is 40 cm van het oppervlak van de pooltafel. Kennis te nemen van deze meting als u de lamp ketens hechten aan de metalen haken. Laat de lamp op te hangen boven het oppervlak van het zwembad en meet de speling, die moet worden op ongeveer 40-inch merk.
  • Schakel de lamp. Draai de lamp op door de stekker van het netsnoer in het stopcontact of door het inschakelen van de schakelaar. Als het snoer is niet lang genoeg om de uitgang te bereiken, kan het nodig zijn om een verlengsnoer te gebruiken, of om een erkend installateur de verlichtingsarmatuur op het stroomnet aansluit.

Het is belangrijk dat met het hebben van een lamp boven uw pooltafel is dat het goed de ruimte verlicht. Tijdens het spel, zal voldoende verlichting aan te moedigen de spelers om te spelen beter, vooral wanneer de lichten zijn aantrekkelijk. De speelkamer is een geweldige plek om indoor sport te genieten, en om kameraadschap te bouwen. Zoals zwembad is zowel een sociale en competitieve sport, met voldoende verlichting voor zowel gespreks-en spel zal van belang zijn in een game.