E2a

Hoe je computer game cheats vinden

Computer gaming is rond vrij veel zo lang als thuis computers geweest. Vanaf het begin van de tekst-based adventure games tot de top-notch, grafisch prachtige games van vandaag de dag, computers bieden de grootste selectie van games (meestal tegen betere prijzen). Sommige mensen kunnen niet worden afgespeeld allesbehalve computerspelletjes, vooral als het gaat om first person shooters. Met zo veel spellen tot je beschikking, kun je in de verleiding om minder-dan-eerlijk middelen te gebruiken om ze te verslaan.

Schaam je je niet?

Hoe je computer game cheats vinden. Sea RCH op het web. zee> er zijn een flink aantal sites die PC cheats voorzien.
Hoe je computer game cheats vinden. Sea RCH op het web. zee> er zijn een flink aantal sites die PC cheats voorzien.

Gelukkig zijn er tal van plekken waar je kunt vinden cheats en codes om u te helpen langs de weg!

  1. Sea RCH op het web. Zee> Er zijn een flink aantal sites die PC cheats voorzien.
  • De meeste game bedrijven hebben een site die uitsluitend voor hun games en ze zijn voorzien van cheats en codes.
  • Er zijn zo veel meer plaatsen op het internet om cheats kun je een Google-of Yahoo zoeken naar de naam van het spel of gewoon "pc cheats" te doen en kennisnemen van de resultaten te krijgen.
  • Kijk voor computer gaming tijdschriften. Vergeet niet, PC cheats zijn anders dan andere games vreemdgaan.
    Kijk voor computer gaming tijdschriften. Vergeet niet, PC cheats zijn anders dan andere games vreemdgaan.
  • Ook op de sites hierboven vermeld, kunt u hun forums en mensen vragen als je een bepaalde cheat. Bekijk extra forums op Craigslist, MSN groepen, Yahoo groepen en verschillende nieuwsgroepen.
  • Kijk voor computer gaming tijdschriften. Meestal moet je niet verder te kijken dan de PC-gamer magazine, Computer Gaming World of Computer Games. Dit zijn de meest populaire PC gaming publicaties, en voor goede reden. Mijn persoonlijke voorkeur is altijd geweest PC Gamer, het komt met een demo disc en biedt beoordelingen van games en hardware Game Pro en Electronic Gaming Monthly hebben PC cheats en reviews, maar zijn niet uitsluitend gericht op computer gaming..
  • Vergeet niet, PC cheats zijn anders dan andere games vreemdgaan. Je moet in de cheat console te krijgen meestal door op de tilde toets (~). Deze actie zal een scherm waarop u uw nieuwe cheat code typen. De meeste spellen niet opslaan de cheat, dus als je terug te gaan naar het spelen dat spel, je zult moeten om het scherm weer de code (een kleine prijs om te betalen voor de mogelijkheid om te domineren). Good luck, gamer!