E2a

Hoe je de beste logische puzzel spelletjes en boeken te vinden

Het menselijk brein heeft regelmatig lichaamsbeweging en stimulatie om het scherpe en goed functionerend te houden. Welke betere manier om dit te doen, maar om jezelf onder te dompelen in logische puzzel spelletjes en hersenkrakers van tijd tot tijd. Hier is een lijst van enkele van de beste logische puzzel spelletjes en boeken je zou willen om uit te proberen met uw vrienden en familie.

Hoe je de beste logische puzzel spelletjes en boeken te vinden. Beste logische wereld puzzels.
Hoe je de beste logische puzzel spelletjes en boeken te vinden. Beste logische wereld puzzels.
 1. Beste logische wereld puzzels - Deze bijzondere editie werd gepubliceerd in 2008 door Seven Treasures Publicaties en bevat 140 pagina's van een verscheidenheid aan puzzels en spellen. Deze actievolle boek is verdeeld in zes categorieën op basis van de vaardigheden die worden gebruikt: Mathematical Reasoning Puzzels, die zowel wiskundige vaardigheden en logica combineert; Discrete Redeneren puzzels, die elke logica solver zou op de proef gesteld, Logica Raadsels; Lateraal Denken Puzzels, waarvan omvat klassieke puzzels zeker een favoriet voor elke sociale bijeenkomst zijn; Practical Reasoning puzzels, die interessante puzzels met behulp van real life situaties zijn, en Realistisch en Tricky Raadsels - bereid zijn om een boeiende teaser puzzel of een geest puzzel op te lossen.
 2. Martin gardner puzzelboeken - Martin Gardner is een bekende wiskundige puzzel en logica expert. Al tientallen jaren van zijn leven en carrière, heeft hij vele logische puzzel stukjes en boeken gepubliceerd. Bekijk hier een van deze titels die zou zeker houden je hersenen bezig - in een veel leuker en gezonder manier.
 3. De kolossale boek met korte puzzels en problemen - Elke logische puzzel kenner en brain teaser aficionado zou genieten van deze nieuwste Martin Gardner collectie. Dit boek is kolossale inderdaad met meer dan 300 illustraties en boordevol puzzels gegroepeerd en gerangschikt van de eenvoudigste tot de moeilijkste en meest verbijsterende degenen. Afgezien van negen nieuwe puzzels opgenomen door Gardner, het boek heeft ook oplossingen, antwoorden, enz. aan de achterkant.
  • De Colossal Book of Mathematics: Klassieke puzzels, Paradoxen en Problemen - Dit is de droom van het ultieme mathraadsel geliefde. Gepubliceerd in 2001, het boek bevat 50 puzzels en spelletjes die raken vele onderwerpen zoals elementaire rekenkundige algebra, meetkunde, trigonometrie, oneindigheid, topologie, etc. Het boek gaat ook gepaard met 320 lijntekeningen. Veel problemen moeten worden opgelost op pen en papier.
  • Mijn Beste Wiskundige en logische puzzels - In dit boek gepubliceerd in 1994, hij heeft 70 stuks van zijn beste hersenkrakers en puzzels, afgeleid van zijn eigen wiskundige spelletjes kolom samengesteld. Raadselenthousiasten zou eveneens nieuwe en uitdagende geest puzzels genieten met spannende titels als The Verminkt Schaakbord, De Terugkeer Explorer, Scrambled Box Tops, The Fork in the Road, Touching Sigaretten, Bronx vs Brooklyn, en nog veel meer. Dit boek bevat ook oplossingen, antwoorden, enz. aan de achterkant.
  • Verbijsterende puzzels en Tantalizing Teasers - Deze 1988 volume is een compilatie van 93 logische en wiskundige puzzels waaronder hersenkrakers, raadsels, vragen en problemen met een twist van humor en humor die zeker iedereen uren bezig zou houden. Oplossingen, antwoorden, enz. zijn opgenomen aan de achterkant.
  • Onderhoudend Wiskundige Raadsels - Deze 1986 volume richt zich op wiskundige puzzels niet alleen bedoeld voor de wiskundige genie. Een basiskennis van wiskunde zal iedereen helpen oplossen van deze wiskunde-gerelateerde hersenkrakers. Het boek bevat 65 illustraties vergezeld van oplossingen voor elk probleem.
 4. Puzzel vierkante boeken - Puzzel Plein auteur Luke Hall heeft klassieke en nieuwe puzzels samengesteld voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn drie boeken verschenen rond 2006: Puzzle Vierkant Brain Teasers, Mind Benders, en Brain Teasers zijn allemaal voorzien van een scala aan activiteiten zoals Sudoku, puzzels, aantal roosters, logische puzzels, logische problemen, sequentiële puzzels en slagschepen.

Probeer je hand op een van deze logische puzzel spelletjes en boeken en geven je hersenen een welverdiende oefening. Het is nooit te laat om uw logica en wiskundige vaardigheden aan te scherpen. Nu weet je hoe je logische puzzel spelletjes en boeken te delen met uw familie en vrienden in de bijeenkomsten om wat plezier en leren bezielen.