E2a

Hoe je educatieve online games

Met zoveel informatie online en zo veel websites met spelletjes voor kinderen, is het moeilijk om erachter te komen welke spellen het waard zijn om onze kinderen de computer tijd. De enorme omvang van het aanbod kan verwarrend en moeilijk te waden door, maar hier zijn enkele tips om games die zowel onderhoudend en leerzaam zal zijn voor de kinderen te vinden.

Hoe je educatieve online games. Ook de meeste tv-programma's hebben hun eigen websites.
Hoe je educatieve online games. Ook de meeste tv-programma's hebben hun eigen websites.
 1. Televisienetwerken dat de programmering functie van kinderen meestal een website die een sectie gewijd aan interactieve functies voor kinderen bevat. Online zoeken naar uw lokale tv-station en zien of ze iets als dit te bieden.
 2. Ook de meeste tv-programma's hebben hun eigen websites. Locaties sommige shows 'worden gecombineerd met die van hetzelfde netwerk, zoals Nick Jr en PBS. Veel van deze kan zeer educatief, met speciale afdelingen voor zowel kinderen als ouders.
 3. Grote speelgoedfabrikanten hebben ook websites met interactieve spelletjes. Check out Fisher Price en Mega Bloks voor voorbeelden van deze.
 4. Tijdschriften en boeken die verkocht worden in de richting van de jongeren zal hebben meestal websites dat aanbod games, prijsvragen, artikelen, en zelfs leuk project en knutselideeën. De site-adres wordt afgedrukt in de publicatie, of u kunt ze vinden met een eenvoudige internet zoeken.
 5. Goed educatief spel websites zal beschikken over een grote verscheidenheid van spelen die verschillende vaardigheden te leren. Uw kind moet leren muis en computervaardigheden, terwijl ook het werken met spelling, lezen, rekenen, typen, of eenvoudige concepten zoals patronen, kleuren en letters.
 6. Zorg ervoor dat de spellen die je kiest voor je kind zijn aangepast aan de leeftijd. Als de games zijn te makkelijk, zal uw kind snel vervelen. Als ze te moeilijk, zal uw kind gefrustreerd raken.
 7. Gebruik Netnanny of andere software die zal ervoor zorgen dat uw kinderen niet per ongeluk reizen naar sites die niet geschikt voor hen zijn. Als je kunt, blijf met je kind, terwijl hij met behulp van de computer.
 8. Check de sites die u wilt dat uw kind om te ervaren als hij niet in de buurt eerst. Op die manier kunt u bepalen waar hij gaat en welke activiteiten hij toegang zal moeten voordat u gaat zitten om te spelen. Sommige sites gebruiken pop-up vensters en veel reclame die aantrekkelijk of verwarrend voor jonge of onervaren kinderen zullen zijn, dus zorg ervoor dat u kiest voor een plek waar uw kind is vrij om te klikken op de dingen en te verkennen.
 9. Als een website vereist registratie voordat u toegang tot de spellen hebben, gebruik nooit de volledige naam van uw kind, leeftijd, adres, etc. Registreren onder uw eigen naam en met uw eigen e-mail account.
 10. Als uw kind oud genoeg is om te typen en spellen dingen zoals zijn naam en leeftijd, zorg dan dat je gaat zitten en bespreek het belang van de veiligheid op internet voordat je laat hem los online. Kinderen mogen nooit hun volledige naam, leeftijd, adres of telefoonnummer aan iemand online.
 11. Bookmark alle van de websites die u vindt dat uw kind geniet in een speciale map zodat je zowel kunt ze gemakkelijk vinden wanneer u wilt terugkeren.

Binnenkort zal uw kind hebben een breed scala aan spellen en activiteiten die ze houdt om opnieuw en opnieuw te bezoeken. Voeg nieuwe sites en games als u hen om ervoor te zorgen dat er altijd iets nieuws te leren en te verkennen.