E2a

Hoe je je sims te maken in vampiers in de sims 2: nachtleven

De Sims 2 Nachtleven is een uitbreidingspakket voor The Sims 2

De Sims 2 Nachtleven is een uitbreidingspakket voor De Sims 2. In dit uitbreidingspakket, een van de personages geïntroduceerd is de vampier. De vampiers in Sims 2 hebben een bleke huid en tanden. Ze worden niet gezien overdag en ze kunnen veranderen in vleermuizen. Ze hebben ook geen reflecties in spiegels. Je kunt je sim een vampier niet maken als je het spel start, maar er zijn een aantal manieren om dit te doen bij het spelen. Omdat het een vampier is voordelig omdat hun behoeften niet afnemen tijdens de nacht, die gunstig zijn voor het verhogen van uw simoleons kan zijn. Ontdek hoe dit te doen door het volgen van deze tips.

  • Bouwen relatie met een vampier. De eerste optie die je hebt is om een vampier te bijten krijgen. Om dit te doen, moet je een goede relatie met een vampier hebben eerst. Laat je sim slaap tijdens de dag, zodat u kunt gaan 's nachts. Kies een van de uitgaansgelegenheden en ga daar. Kijk voor een vampier om vriendschap te sluiten. Interactie met de vampier totdat je vrienden. U kunt dan vragen de vampier te bijten. Uw sim zal dan worden omgezet in een vampier.
  • Trouwen met een vampier. Kijk voor een vampier graaf of gravin in de buurt tijdens de nacht. Verbeter je relatie met de vampier. Als het hoog genoeg is, kan je bezig te krijgen en trouwen met de vampier. U kunt dan vragen de vampier te bijten. Het voordeel hiervan is dat de vampier veel simoleons zal toevoegen aan je als je gaat trouwen. Ook zult u de kans om vampier nakomelingen.
  • Ontmoet je match. Maak een nieuwe sim. Voor de ambities en draai ons, moet u de opties voor het plezier en vampirisme te kiezen. Speel het spel. Bel de matchmaker en laat haar make a match. Met de aspiratie en draai op die je hebt gekozen, zult u waarschijnlijk worden gekoppeld aan een vampier. Zo niet, probeer het opnieuw tot je een vampier. Gaan op een date met de vampier om je relatie percentage te verhogen. U kunt dan de vampier bijt je om je veranderen in een vampier.
  • Hier krijg je een vampier. U kunt ook een vampier te krijgen zonder dat men bijt je originele sim. Om dit te doen, vriendschap sluiten met een vampier eerste en nodigen hem uit om uw huis dan. Gebruik verschillende tactieken om de vampier te doden. Een van de dingen die je kunt doen is het bouwen van een zwembad, hebben de vampier duik in het zwembad en vervolgens verwijder de ladder. Toen de vampier sterft, gebruik dan de 'herrijzen o' nomitron 'om de vampier herleven. Door dit te doen zal de vampier herrijzen en voeg ze toe aan je lot.

Hoe je je sims te maken in vampiers in de sims 2: nachtleven. Bouwen relatie met een vampier.
Hoe je je sims te maken in vampiers in de sims 2: nachtleven. Bouwen relatie met een vampier.

Dit zijn de trucs die je kunt doen om je sim te maken in een vampier in de Sims 2. Er zijn ook nadelen aan het hebben van een vampier sim. Je moet ervoor zorgen dat je vampier sim slaapt in de kist tijdens de dag sinds de noodzaak bars verminderen veel sneller overdag. Als u terug wilt keren naar uw oude sim, kunt u uw vampier sim drink een drankje dat u kunt kopen bij de matchmaker.