E2a

Hoe je LEGO straat auto's te maken

LEGO is een van de meest creatieve speelgoed ooit gemaakt

LEGO is een van de meest creatieve speelgoed ooit gemaakt, waardoor kinderen om alles van piratenschepen tot stedelijke steden met behulp van kleine bouwstenen die komen in een verscheidenheid van vormen en maten te bouwen. De LEGO wereld heeft uitgebreid door de jaren heen, en een van de items die u kunt maken zijn LEGO straat auto's. Hier is hoe.

Materieel

Materialen. Voordat u uw eigen LEGO straat auto, moet u weten de verschillende soorten LEGO-blokken die gebruikt zullen worden. In het algemeen worden de blokken genoemd naar het aantal kleine punten of eenheden die in elk blok zijn. Daarom is het 6 tegen 1 LEGO blok is zes dot eenheden lang en een dot-eenheid breed. De meeste van de stenen die u nodig hebt om uw LEGO straat auto te construeren zijn de 6 door 1 blokken.

Base

Hoe je LEGO straat auto's te maken. Materialen.
Hoe je LEGO straat auto's te maken. Materialen.

Base. Maak eerst de basis voor de tram, die wordt gedaan door een 16 bij 8 blok configuratie en gebruik van deze is het platform 6 door 1 blokken worden geplaatst. Doe dit totdat je iets wat een vlot op een platform, of een podium lijkt hebt gemaakt. Dit zal de basis vormen voor uw straat auto.

Walls

Muren. Zodra de basis is gemaakt, de volgende stap is om de wanden te maken. Doe dit door het gebruik van 2 bij 4 LEGO blokken die je zal toevoegen aan de zijkanten van het platform. Blijven toevoegen in de muren tot je de drie partijen hebben geblokkeerd. Voor de vierde zijde, die op een van de lengterichting zijden van de straat auto, plaats twee 2 door 2 LEGO blokken die u zal toestaan om twee deurkozijnen in de straat auto moet liggen. Blijven toevoegen in de hoogte van de wand door het herhalen van het patroon op de top van de voorafgaande blokken, waarin u het beeld van een gebroken muur met ruimte voor de deurkozijnen moeten geven.

Kozijnen

Raamkozijnen. Vervolgens gebruikt u de langere 8 per 1 stuks voor het afdichten van de bovenkant van het deurkozijn zodra je een muur die is ongeveer vijf blokken hoog hebt gemaakt. Na afdichting van de bovenkant van de deur, voeg een andere ruimte op de lege muren door het creëren blokken gelijk aan het kozijn, maar een paar eenheden buiten de deur. Maak twee van deze slots, en zodra de top is bereikt, met de 8 bij 1 LEGO blokken naar het dak van het venster te maken. Voor de rest van de wand, gewoon in alle slots kleinere LEGO stukken vullen.

Dak

LEGO is een van de meest creatieve speelgoed ooit gemaakt. Muren.
LEGO is een van de meest creatieve speelgoed ooit gemaakt. Muren.

Dak. Om het dak voor de straat auto creëren, lay-out van een blok dat is gemaakt van 8 bij 16 blokken, totdat je de eerste laag. De tweede laag moet staan op de basis, maar met een marge van een punt-eenheid. De derde laag zal ook een punt eenheidsmarge en de vierde zal een dot unit marge. Dit zal leiden tot een kegelvormig dak. Bevestig deze op de top van de straat auto muren.

Wielen

Wielen. Aan de wielen toe te voegen, gebruikt u de bal gewrichten en koppelstukken. Maak zoveel straat auto's als je nodig hebt en plaats koppeling bakstenen op de voor-en achterkant, zodat je in staat om een trein van de straat auto's te creëren.

Als u uw LEGO straat auto te creëren, in gedachten houden dat u kunt vervangen van de stukken met andere gelijkwaardige stukken. Het punt is dat je moet kunnen daken, ramen en kozijnen met behulp van de LEGO blokken te creëren.