E2a

Hoe je van je eigen kinderen legpuzzels maken

Legpuzzels spellen uren plezier voor kinderen en volwassenen

Legpuzzels spellen uren plezier voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een geweldige manier om te bezetten, alsmede daag je geest. Het samenstellen van een puzzel helpt kinderen leren hoe ze hun fijne motoriek evenals match kleuren, vormen en ontwerpen te ontwikkelen. Het geeft hen een boost van vertrouwen elke keer dat ze in staat zijn om twee stukken te verbinden. Zodra ze een hele puzzel af te maken, hebben ze een tastbaar gevoel van vervulling.

U kunt verschillende soorten legpuzzels kopen in de winkels en online

Hoe je van je eigen kinderen legpuzzels maken. Lijm het beeld op het karton met witte lijm of ambachtelijke lijm.
Hoe je van je eigen kinderen legpuzzels maken. Lijm het beeld op het karton met witte lijm of ambachtelijke lijm.

U kunt verschillende soorten legpuzzels kopen in de winkels en online. Er zijn puzzel websites en downloadbare puzzel games. Maar om het interessanter te maken voor uw kind, maak je eigen puzzel!

Hier zijn twee manieren van het maken van je eigen kinderen legpuzzels.

Vanaf nul

Legpuzzels spellen uren plezier voor kinderen en volwassenen. Gebruik een potlood om verschillende in elkaar grijpende vormen te tekenen.
Legpuzzels spellen uren plezier voor kinderen en volwassenen. Gebruik een potlood om verschillende in elkaar grijpende vormen te tekenen.

Als u aanvullende stukken karton, kunt u uw eigen kinderen puzzel gemakkelijk te maken. U zult stijf karton, tekenmateriaal, foto's of kunst werk, lijm, potlood, schaar en een container nodig.

  1. Maak een tekening, kiest u een bestaande foto of gebruik het kunstwerk van uw kind als het beeld voor de voltooide puzzel. U kunt ook een pagina te nemen van een tijdschrift. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zorg ervoor dat u een fotokopie van de afbeelding, zodat uw kind deze kan gebruiken als een gids.
  2. Hier krijg je een stijve of zware kartonnen om te worden gebruikt als backing voor de puzzel.
  3. Lijm het beeld op het karton met witte lijm of ambachtelijke lijm. Gebruik niet te veel lijm, zodat het beeld niet bel of rimpel. Een betere optie is om een lijm spray die specifiek wordt gebruikt voor het monteren afbeeldingen gebruiken. Laat de gemonteerde afbeelding om te drogen.
  4. Keer het beeld, zodat het karton naar u toe.
  5. Gebruik een potlood om verschillende in elkaar grijpende vormen te tekenen. Vormen worden verondersteld te zijn onregelmatig; vermijd erg dun of scherpe vormen. Probeer niet om de stukken te ingewikkeld te maken, want je zal een harde tijd te knippen en het kind er moeite mee hebben zetten ze samen hebben. U kunt vierkanten of rechthoekige vormen plaats maken als het kind dat de puzzel in elkaar zal zetten is vrij jong.
  6. Snijd het in elkaar grijpende vormen met uw schaar. Volg de lijnen die je trok met je potlood zorgvuldig. U kunt ook gebruik maken van een scherp mes. Als uw kind is het helpen van je, zorg ervoor om deze weg te houden van hem.
  7. Houd de puzzelstukjes in een container. Een hersluitbare zak zal prima doen als zou gewoon dozen, blikjes of plastic containers. Plaats de extra kopie van het beeld samen met de legpuzzel ter referentie. Je kan lijm of tape aan de container.

Met behulp van lege puzzel vormen

U kunt nu kopen blanco puzzel vormen van verschillende leveranciers, zoals Compozapuzzle.com en Make-puzzel-puzzles.com . Dit is de makkelijkste manier om een puzzel te maken op uw eigen. Blanco puzzels zijn er in verschillende vormen en maten. Ze zijn meestal gemaakt van wit karton materiaal. U kunt kiezen het aantal stuks per puzzel, puzzel grootte evenals configuraties. Deze zijn gestanst voor het gemak. U kunt direct gebruik maken van de puzzel met krijtjes, potloden, verf, stempels, airbrush, stencils en nog veel meer. Deze komen in verschillende dikte en sommige zijn zelfs printvriendelijk. Print een foto of afbeelding rechtstreeks op de afdrukbare blanco puzzel vorm!

Stimuleer je kind om te spelen met legpuzzels

Stimuleer je kind om te spelen met legpuzzels. Het stimuleert zijn geest en bouwt zijn vertrouwen langs de weg. Het maken van je eigen kinderen puzzel is een grote ambachtelijke project te doen met je kind. Het maakt de puzzel interessanter omdat de afbeelding die je gebruikt is iets dat kan worden dicht bij het hart van uw kind.