E2a

Hoe kan educatieve spelletjes te vinden voor je peuter

Kleuters zijn allemaal over leuke

Kleuters zijn allemaal over plezier. Op de leeftijd van 3 en 4, kinderen willen spelen. Maar ze willen ook alles en nog wat te leren en staan open voor het leren door middel van vele methoden. Als u het plezier en het leren te combineren door het spelen van educatieve games, zal uw inspanningen goed beloond worden. U vindt educatieve spelletjes op vele plaatsen.

 1. Kijk eens rond uw huis. Er zijn waarschijnlijk vele educatieve spellen al beschikbaar. Als je nog geen alfabet puzzels, spellen zoals Chutes and Ladders of Memory, of zelfs een dek van kaarten, heb je al een paar educatieve spellen.

Een educatief spel dat je kunt spelen met een gewone spel kaarten is oorlog . Het leert kinderen nummerherkenning en die cijfers zijn hoger dan andere nummers. In het begin zul je waarschijnlijk een peuter wat de kaart is te vertellen en als het hoog of laag. Na een tijdje, zal een kind begint het herkennen van de getallen onafhankelijk van elkaar.

Hoe kan educatieve spelletjes te vinden voor je peuter. Kijk eens rond uw huis.
Hoe kan educatieve spelletjes te vinden voor je peuter. Kijk eens rond uw huis.

Een andere manier van spelen educatieve spellen met dingen die al in uw huis is om wat klusjes te zetten in games. Een kind kan leren kleurherkenning door het koppelen van sokken terwijl u vouwen de was. Het onderwijzen van het concept van de grootste tot de kleinste kan worden gedaan door het hebben van een kind zet boeken op een plank volgens grootte. U vindt nog veel meer educatief spel mogelijkheden in uw huis als u een beetje creativiteit.

 • Teacher's winkels zijn een prachtige plek om educatieve spelletjes te vinden. Ze hebben een verscheidenheid van letters, cijfers, beginnend lezen en wetenschap spellen die alle leeftijdscategorieën geschikt voor kleuters.

  Een leraar winkel zal ook games die kinderen zullen helpen met lichamelijke opvoeding, ook. Spellen die grove motorische vaardigheden te leren zijn zeer belangrijk voor kinderen van deze leeftijd. Ze helpen de hersenen te ontwikkelen en dat, op zijn beurt, invloed op een kind in staat is om andere dingen zoals lezen en rekenen te leren.

 • Toy winkels hebben educatieve spelletjes voor kleuters, ook. Grote speelgoed winkels zoals Toys R Us hebben hele stukken gewijd aan educatieve spelletjes.

  Naast de traditionele spellen zoals bordspellen en puzzels, kun je elektronische educatieve spellen, zoals de Leap Frog of Vtech producten.

  Kleuters zijn allemaal over leuke. Teacher's winkels zijn een prachtige plek om educatieve spelletjes te vinden.
  Kleuters zijn allemaal over leuke. Teacher's winkels zijn een prachtige plek om educatieve spelletjes te vinden.

  Bouwstenen, Lego, trein bouwsystemen zoals Brio of Thomas the Tank Engine, en Kid K'nex zijn alle spellen die gevonden kunnen worden in een speelgoedwinkel die u zullen helpen kinderen te ontwikkelen probleemoplossend en kritisch denken vaardigheden. Zij zullen ook helpen bij de ontwikkeling grove motoriek.

 • Er zijn veel educatieve spellen te vinden op het internet. U kunt de aankoop van alle educatieve spelletjes die je zou vinden in een speelgoedwinkel bij een online speelgoedwinkel, vaak tegen gereduceerde prijzen.

  Bovendien

  Daarnaast zijn er veel websites die online educatieve games bieden. Funschool.com heeft een grote afdeling speciaal voor peuters en kleuters. De websites voor Pbskids en Nick Jr . hebben ook games die je peuter zal houden. In aanvulling op het onderwijs kleuren, getallen, letters en vormen, zullen deze online games leren kinderen begint computervaardigheden.