E2a

Hoe kan ik baby shower games te spelen

Babydouches verbeteren van de opwinding en anticipatie van de moeder-to-be, en ook het bevorderen van een warm gevoel van gemeenschap. Ze vereisen planning, maar het goede nieuws is dat de baby douches zijn erg leuk om te plannen! Een bijeenkomst van vrienden en familie is de perfecte tijd uit te brengen van de games, zowel traditionele als nieuwe, en er wat prijzen. Houd uw gasten vermaakt en bieden tal van foto mogelijkheden met deze ideeën!

Hoe kan ik baby shower games te spelen. Variaties op spelletjes voor kinderen leuk kan zijn en zeker geschikt zijn voor een baby shower.
Hoe kan ik baby shower games te spelen. Variaties op spelletjes voor kinderen leuk kan zijn en zeker geschikt zijn voor een baby shower.
  1. Variaties op spelletjes voor kinderen leuk kan zijn en zeker geschikt zijn voor een baby shower. Probeer een nieuwe twist op dergelijke favorieten als hete aardappel, eend eend gans, of stoelendans, met behulp van baby-gerelateerde items als rekwisieten. Wijzig de naam van het spel, zodat ze passen bij de baby thema.
  2. Probeer baby fles bowlen! Vul zuigflessen met water en gebruik een kind bal te bowlen (u kunt het water kleuren met kleurstof als je wilt, maar zorg ervoor dat de deksels goed zijn om morsen en vlekken te voorkomen).
  3. Baby-themed bingo is vrij traditioneel en populair. Maak je eigen bingo kaarten met behulp van zware karton. In plaats van nummers, gebruik foto's van baby-artikelen zoals hoeden, laarsjes, speelgoed, flessen, en luier pinnen.
  4. Races en relais zijn erg leuk voor een buitendouche. Stel een hindernisbaan, of ei en lepel races.
  5. Stel tabellen met baby-en kleinbedrijf poppen, en zie wie kunnen hun pop eerste gekleed. Zorg ervoor dat voor het blussen van alle soorten kleding voor elke pop - katoenen luiers en pennen, sokken, hemdjes, laarsjes, lang ondergoed, shirts, truien, panty's, broeken, slabbetjes, en bovenkleding. Om dit nog lastiger, vraag de deelnemers om wanten te dragen terwijl het proberen om de taak te voltooien.
  6. "Ik denk dat de baby Food" is een ander klassiek baby shower spel. Aankoop potjes babyvoeding, bij voorkeur een paar eenvoudige degenen zoals wortelen en erwten en een aantal die niet zo vertrouwd zijn zoals rundvlees noodle of iets dat ziet er vreemd uit. Blinddoeken uw gasten een voor een en laat ze proberen de babyvoeding. De persoon die raadt het meest smaken correct wint.
  7. Trivia spellen werken goed met grote groepen mensen. Maak een bos van trivia vragen rond een thema, zoals zwangerschap, de aanstaande moeder en haar familie, of zelfs televisie of film kinderen. Verdeel uw gasten in teams, en om de beurt vragen en probeert de trivia vragen te beantwoorden.
  8. Activiteiten die kunsten en ambachten te betrekken zijn een geweldige manier voor de moeder-to-be om te vertrekken met unieke aandenken items voor haar baby. Gebruik stof verven en hebben iedereen een aangepaste t-shirt of slab te maken voor de baby. U kunt ook elke persoon om een pagina te maken voor een plakboek en samen zetten ze allemaal in het kader van de douche gift.
  9. Baby fles drinken races kan echt grappig. Vul zuigflessen met iets koolzuurhoudende zoals frisdrank of bruisend water, en kijk wie hun fles snelste drinken. Het is niet zo makkelijk als het lijkt!

Met een beetje fantasie kun je de ontwikkeling van de perfecte set van activiteiten voor de partij. Neem een party game en geef het een baby shower draai om te komen met unieke ideeën die zowel uitdagend en leuk voor uw gasten. Vergeet niet om de waarschijnlijke aantal gasten beschouwen, omdat dit de haalbaarheid van bepaalde spellen te bepalen. En vergeet op te halen genoeg kleine prijzen om uit te geven aan de winnaars!