E2a

Hoe kan ik een origami draak te maken


Origami is de Japanse kunst van het vouwen van papier in verschillende vormen en objecten, zowel eenvoudige als ingewikkelde Een van de objecten die u kunt maken met behulp van origami is een eenvoudige draak. Het enige dat nodig is een vel ruitjespapier en kunt u de onderstaande stappen om te beginnen op je eigen origami draak.

Stap 1

Materialen die u nodig zult hebben. Elke vorm van papier worden gebruikt, maar als je van plan om de draak te dienen voor een feestelijke of decoratief gebruik, vervolgens met behulp van glanzende kleur papier is de juiste manier om te gaan. Natuurlijk moet u de praktijk met gewoon papier om wat ervaring op te doen. Als het gebruikte papier is niet reeds vierkante, gebruik een schaar te snijden een perfecte vierkante vorm. Hoe u dit kunt doen is vouw de onderste rechterkant van de rechthoek over de linker bovenrand. U zal worden overgelaten met een aantal uitgevouwen gebied van papier, die kunnen worden uitgesneden. Uitklappen het papier zal u met een vierkant vel papier.

Stap 2

Hoe kan ik een origami draak te maken. Materialen die u nodig zult hebben.
Hoe kan ik een origami draak te maken. Materialen die u nodig zult hebben.

Waardoor plooien op het papier. Op vierkant vel papier, vouwen maken door vouwen en ontvouwen elk randen van het papier naar de tegenoverliggende rand. Het papier moet achthoekige-vormige plooien als je eenmaal hebt voltooid deze oefening.

Stap 3

Met behulp van de 'vogel base'. Dit is een van de fundamentele bases in origami, waaruit vele soorten vogels of andere voorwerpen kunnen worden gemaakt. Om de vogel basis te krijgen, vouw de rechter benedenhoek naar de linker bovenhoek te voldoen. Vervolgens vouw de linker rand aan de rechter kant te ontmoeten, het creëren van een kleinere driehoek. Open de bovenklep en druk tot een vierkant van het gevouwen papier te vormen. Draai het plein en herhaal de actie aan de andere kant. De volgende actie is om kreukels te creëren door het vouwen van de bovenste punt en de rechter kant schuin in de richting van het centrum. Herhaal dit met de onderste punt en de onderste rechterkant en klap over het plein en hetzelfde met de linker boven-en onderrand doen.

Stap 4

Het maken van de vleugels en de poten. Maak krimp vouwen van de bovenste hoeken naar beneden naar de onderkant. De plooien moet zelfs aan beide zijden en goed ingedrukt om een perfecte plooien te vormen. De vleugels kan worden gevouwen in de juiste positie net boven de benen, moet Benen worden gevouwen in de juiste positie door het creëren van oren en buig ze in de richting van zowel de voor-en achterkant.

Stap 5

Waardoor plooien op het papier. Met behulp van de 'vogel base'.
Waardoor plooien op het papier. Met behulp van de 'vogel base'.

Waarschuwing tips. Terwijl vouwen en kreuken het papier, het niet te hard trekken, anders kan je uiteindelijk dat het papier scheurt. Gebruik altijd schone handen, vooral als het werken met kleur of glanzend papier. Er zijn vele manieren om een papieren draak te maken te zoeken en selecteer gemakkelijk ontwerpen om mee te beginnen. U kunt kiezen voor de meer complexe ontwerpen als je eenmaal hebt gekregen wat expertise.


Origami is een ambacht die u doordringen met geduld en ontwikkelen behendigheid in je handen en vingers. Over een periode van tijd, zult u merken dat de gangbare praktijk van je meer ingewikkelde en multi-dimensionale ontwerpen en objecten te creëren. Dit maakt origami een zeer nuttige hobby te cultiveren. Online kunst cursussen kan je leren meer over het papier kunst en hoe u nieuwe concepten te implementeren in uw ontwerpen.