E2a

Hoe kan ik eenvoudig de wetenschap speelgoed te maken

Entertainment voor de kinderen niet te zijn geestdodende

Entertainment voor de kinderen niet te zijn geestdodende. Er zijn tal van speelgoed dat kan net zo educatief als ze leuk zijn. Zoals de meeste ouders weten, het aantal van de wetenschap speelgoed in de markt van vandaag groeit heel snel. Deze wetenschap speelgoed dat doorgaans te nemen wetenschappelijke principes om de kinderen iets te leren terwijl u gezellig met de kinderen. Het probleem is echter dat de meeste van deze wetenschap speelgoed zijn vrij duur. Hier is hoe je kunt eenvoudig de wetenschap speelgoed te maken thuis, zonder te branden van uw budget.

Hoe kan ik eenvoudig de wetenschap speelgoed te maken. Entertainment voor de kinderen niet te zijn geestdodende.
Hoe kan ik eenvoudig de wetenschap speelgoed te maken. Entertainment voor de kinderen niet te zijn geestdodende.
  • Fles tornado's. Een van de makkelijkste speelgoed dat u kunt maken is de fles tornado. De fles tornado vereist alleen een beetje tape, wat lijm, en twee frisdrank flessen. De frisdrank flessen moeten worden gemaakt van kunststof en moet in staat zijn om vast te houden rond een liter water per stuk. Als u vindt twee liter frisdrankflessen, hoe beter. Deze twee liter flessen kan een beetje zwaar, maar ze houden meer water. Vul gewoon een fles met water, en sluit het andere fles op de top, zodat de fles lippen elkaar raken. Daarna, gebruik tape en wat lijm om effectief afdichten van de twee flessen. Om de fles tornado's te gebruiken, simpelweg omdraaien van de flessen, zodat het water naar beneden stroomt, terwijl het vormen van wat lijkt op een tornado.
  • Stro fluitje. Een andere eenvoudige wetenschap stuk speelgoed dat u kunt maken is het stro fluitje. U kunt in feite gewone plastic rietjes om geluid voort, door het snijden van de uiteinden van de stro zodanig te zijn dat de plastic trillen. Neem gewoon een schoon stro en een schaar. Gebruik de schaar om een puntige rand op het stro te creëren. Alleen worden aangedrukt het stro en verwijder de randen zodat er twee puntige uiteinden op het stro. Probeer het inblazen van frisse lucht uit je mond, en kijk of het stro bellen. Als het niet fluiten, betekent dit dat de tip te lang of te kort. Maak aanpassingen door verkorting of verlenging van de tip, totdat je in staat zijn om het stro fluitje gebruiken om geluiden te maken.
  • Exploring vulkaan. Tot slot kunt u uw eigen uitbarstende vulkaan, dat is een van de eenvoudigste en meest fundamentele wetenschap speelgoed dat de meeste jonge kinderen houden. Neem gewoon een twee liter plastic frisdrank fles en doe er wat zuiveringszout binnen. Neem wat klei en gebruik deze om de conus van de vulkaan te vormen. Laat uw kind naar de vulkaan te versieren. Als u gebruik maakt van gekleurde klei, zorg ervoor dat je bruine klei weer kiezen het lichaam van de vulkaan, en voeg vervolgens een aantal groene klei om het uiterlijk van de bossen groeien op de vulkaan te creëren. De top van de vulkaan dient de rand van de fles. Naar de vulkaan te activeren, gewoon in gieten rond een kopje azijn. Het zuur van de azijn en de basis van de baking soda zal reageren en maak een 'uitbarsting'.

Met deze stappen, moet u in staat om eenvoudige wetenschap speelgoed dat uw kind zullen waarderen creëren. Zorg ervoor dat u elk spel tijd te beëindigen door het onderwijs van het kind over de wetenschap achter het speelgoed die je maakt.