E2a

Hoe kan ik goed in Texas Hold 'Em

Texas Hold 'Em Poker is een van de meest populaire poker games van vandaag

Texas Hold 'Em Poker is een van de meest populaire poker games van vandaag. Hoewel relatief gemakkelijk te leren, kan het leren van de technieken en de trucs in het spelen nemen veel tijd en zelfs geld. Om u enkele tips en adviezen over hoe je je Texas Hold 'Em spelen praktisch beter, lees dan verder.

Hoe kan ik goed in texas hold 'em. Probeer om uw opties te beperken.
Hoe kan ik goed in texas hold 'em. Probeer om uw opties te beperken.
  1. Probeer om uw opties te beperken. Velen hebben de neiging om veel handen creëren op om meer opties. Echter, het nadeel hiervan is dat je misschien in de war raken in je spel, en Texas Hold 'Em is een spel van focus en trucs. Ga voor misschien maar een of twee opties die je zou denken het beste te spelen zijn.
  2. Kijk voor een patroon in hun weddenschappen of spelen. Deze patronen kan zeer voordelig zijn voor uw volgende speelt. Bijvoorbeeld, als je gemerkt dat een speler lijkt te aarzelend in het wedden, of in ieder geval lijkt te veilig spelen op het plaatsen van zijn inzet, kun je erachter te komen dat hij geen grote kaart macht. Dit is gezond verstand aan het werk, maar deze patronen kan erg ingewikkeld. Het spelen van Texas Hold 'Em is net als analytisch lezen-je nodig hebt om te lezen tussen de kaarten.
  3. Vertrouw niet op fysieke of gedragspatronen. Je zou kunnen denken dat je gebaren gebruiken in uw patroon maken. Nooit doen. Bedenk dat in een pokerspel, er nooit een van humaan bewegingen zoals hoesten voor een goede kaart enzovoort. De complexiteit van deze maniertjes is even complex als de persoonlijkheid van de persoon. Daarom vertrouwen op de kaarten. Je zult nooit weten wie er bluft.
  4. Bluf op het juiste moment. Als je merkt dat iedereen lijkt te hebben fijne kaarten en niet vouwen, doe dan niet bluffen als u een lame set kaarten. U kunt uiteindelijk verliezen een groot deel van uw geld. Bluff alleen als je tegenstanders zijn minder. U kunt hebben een grotere kans op het winnen van een ronde.
  5. Doe wat shock wedden. Als je inzet hoog bijna elke keer, kan je tegenstanders veronderstellen dat je een roekeloze beter, en zal uiteindelijk niet aarzelen om hoger tegen je inzet in krappe situaties. Het zou beter zijn om een hoge inzet bieden in incidentele uitbarstingen. Dit zal schokken je tegenstanders. Als ze zien dat je inzet in een keer zonder aarzeling, zullen ze gaan ervan uit dat je echt een fijne set kaarten te hebben.
  6. Voortdurend verschuiven van de ene speelstijl naar de andere. Op dezelfde manier als je kijkt naar patronen in het spelen van je tegenstander stijl, ze kijken ook voor de jouwe. Het beste ding om hun tactiek te omzeilen is door het periodiek wijzigen van uw wedden stijl, je hand de bouw en de anderen. Dit is om het moeilijker voor hen om uw volgende zet te voorspellen.
  7. Altijd de praktijk van uw pokerface. Het hebben van een pokerface betekent het weergeven van een zaak-of zakelijk expressie. Verhuur van minder uitdrukkingen zoals teleurstelling, boosheid of dergelijke zal u helpen opgraven een mysterieuze uitstraling. Ze zullen het nooit weten als je op verliezen of winnen, en dat is goed. Het is als die op stealth.

Constant de praktijk is de beste manier om onder de knie Texas Hold 'Em. Zodra je het gevoel, het winnen van een poker spel zal meer waarschijnlijk gebeuren in je volgende wedstrijden.