E2a

Hoe kan ik op afstand bestuurbare monster truck modellen te vinden

Fun, sterk en kant-en-run voertuigen zoals monster truck modellen worden aangedreven door de afstandsbediening worden beschouwd niet alleen speelgoed, maar als een hobby door hun groeiend aantal gebruikers. Of u nu uw eigen RC truck merk of een die te koop is op advertenties, het kopen van de beste in de industrie te kopen is een must.

Hoe kan ik op afstand bestuurbare monster truck modellen te vinden. De traxxas t-maxx 2.5 is een power RC monster truck voorzien van een TRX 2.5 racemotor dat 60% meer vermogen dan zijn rivaal modellen produceert.
Hoe kan ik op afstand bestuurbare monster truck modellen te vinden. De traxxas t-maxx 2.5 is een power RC monster truck voorzien van een TRX 2.5 racemotor dat 60% meer vermogen dan zijn rivaal modellen produceert.

Als je een newbie op dit soort hobby, kan u kijken op deze website: www.rc-monster-trucks.com/rc-trucks.htm voor gids een nuttig beginners op RC vrachtwagens. Bij het kopen van een afstandsbediening vrachtwagen, kunt u kiezen tussen gas / nitro aangedreven en elektrische modellen. Hier is een lijst van enkele afstandsbediening truckmodellen beschouwd als een van de beste:

  • De Traxxas T-Maxx 2.5 is een power RC monster truck voorzien van een TRX 2.5 racemotor dat 60% meer vermogen dan zijn rivaal modellen produceert. Het is ook uitgerust met een spoorbreedte van meer dan 1 inch groter dan de oorspronkelijke maxx modellen. Je hebt veel montageposities voor schokdempers, waardoor u de grenzeloze vreugde van fine-tuning van uw eigen monster truck, de Traxxas nitro truck, dat is een afstandsbediening speelgoed, dat wel. Deze race monster truck is duur, maar aan de lichte kant, deze truck is klaar voor gebruik met een volledig draadloos systeem en nitro motoren. U kunt overwegen de prijs van de truck, maar het belangrijkste is de kwaliteit en de fun factor. Interessante previews op traxxas.com .
  • De Traxxas Revo is een echte race truck welke nitro aangedreven. In 2004 won het de R / C Pro Series Finals - Productie Klasse. Buiten de doos, is het klaar voor gebruik en wordt geleverd met een hoge performance racing parts.Made voor snelheid, kunt u overwegen deze RC truck om rubber te verbranden dan racebaan. alles-rc-cars.com .
  • De Kyosho Mega Force RTR is van Kyosho, hetzelfde bedrijf met een track record van het produceren WK winnen vrachtwagens en auto's. Als u een neofiet in nitro, deze truck is een must-buy voor jou, niet alleen omdat dit een van de goedkoopste kant-en-run gas aangedreven monster trucks, maar ook is het gemakkelijk te bedienen en de duurzaamheid is outstanding.See populair Beoordelingen op rc-monster-trucks.com
  • De Team Losi LST2 wordt beschouwd als de volgende generatie big block creatief ontwerp en nitro pk. Het brengt je de meest superieure ogen monster truck - ooit! De LST2 markeert de kracht van een innovatieve Mach 427 motor. De LST2 is de absolute, high-performance, kant-en-run-pakket u zijn op zoek naar in een monster truck model. Voor meer informatie, meldt u zich bij himfr.com
  • HPI Savage X - Een RC monster truck die alle andere overtreft? Dan HPI Savage X is het beste voor jou. Het heeft een versnellende snelheid, instelbaarheid en ruige terrein uithoudingsvermogen, kan dit RC truck neemt alle weersinvloeden in de race. De ontwikkeling van deze RC model is sterk gebaseerd op de suggesties en adviezen van de HPI Savage gebruikers die geleidelijk verbeterd en voegde er een aantal wijzigingen. Met tevredenheid van de klant in het achterhoofd, HPI was in staat om haar vrachtwagens te upgraden door middel van veel vooruitgang, waardoor het een voorsprong op circuits en ruige terreinen. Het heeft functies zoals bredere instantie voor gecentraliseerde zware zwaartekracht koppel, nieuwe ontwerpen en een optionele nylon rolkooi voor bescherming van de motor en vitaliteit. Savage (X) 's De HPI's lage zwaartepunt geeft de hele RC truck stroomlijnen om de luchtweerstand en een laag zwaartepunt om kantelen te verminderen. Uiteindelijk resulteert dit in bedreven controlerende en hoge snelheid manoeuvres. Zie voor meer informatie op: alles-rc-cars.com