E2a

Hoe kan ik slangen op te lossen op een sudoku puzzel

Sudoku is een populaire Japanse logica puzzel, veel lijkt op een mini-kruiswoordpuzzel, maar het maakt gebruik van cijfers in plaats van letters. Dit maakt het nog moeilijker.

De 9x9 grid is een uitdaging op zich op te lossen

De 9x9 grid is een uitdaging op zich op te lossen. Maar om het spel een andere wending geven, introduceerden ze Snakes on a Sudoku. Dit is uitgegroeid tot een geliefd verleden tijd voor kinderen en volwassenen. Het gebruik van logica in Sudoku is zeer leerzaam in vergelijking met het spelen van videospellen.

Of u nu een ervaren speler van de reguliere Sudoku puzzel of niet, leest u de onderstaande informatie om te weten hoe de verschillende Snakes on Sudoku is en hoe je het kan oplossen.

Hoe kan ik slangen op te lossen op een sudoku puzzel. Houd de regels in het achterhoofd.
Hoe kan ik slangen op te lossen op een sudoku puzzel. Houd de regels in het achterhoofd.
  • Ken het spel. Net als in een gewone Sudoku, Snakes on Sudoku moet een speler slechts een nummer op elke doos. Het belangrijkste verschil is het ontwerp van de Sudoku boek. De roosters worden omlijst door slang beelden. Het raster lijkt vrij veel als een kruiswoordpuzzel, maar je zult dat sommige vakken worden vooraf ingevuld merken met willekeurige getallen kijken.
  • Houd de regels in het achterhoofd. Vergeet niet dat je nooit moet hetzelfde nummer twee keer gebruiken in een kolom of in een rij. U bent ook beperkt op het gebruik van de cijfers 1 tot en met 9 in het gehele 3x3 raster binnen de 9x9 puzzel.
  • Begin met het makkelijke gedeelte. Controleer de puzzel rooster en controleer of er een lege dozen rond. Deze zijn gemakkelijker te vullen, dus beginnen deze eerste. Als alle enkele dozen zijn gevuld, kijk rond elk en kijk of je kunt vinden aanwijzingen om ze te vullen als goed.
  • Wees niet bang om te raden. Wanneer u klaar bent met het makkelijke gedeelte, is het tijd om een aantal gissingen te maken langs de weg. Denk aan logische combinatie van nummers die je zou kunnen gebruiken voor een aantal van de dozen.
  • Bereid je voor op veranderingen. Bij het afspelen van Sudoku, moet je een potlood te gebruiken en hebben een gum gereed te maken. Dit is een trial and error puzzel die kunnen vereisen dat u constant je antwoorden totdat u klaar bent met het oplossen van het gehele raster. Schrijf licht en zet kleine aantallen alleen te houden het net schoon.
  • Controleer uw werk. Wanneer je het gevoel vast te zitten, probeer dan de wijzigingen die u hebt gemaakt op te sporen en te zien of veranderen van het aantal op een doos kan u helpen verder te gaan. Controleer ook of er duplicaten van getallen in rijen en kolommen. Als er, kies welke je zou moeten veranderen.
  • Heb enige oefening. Na het oplossen van een aantal Sudoku puzzels, je zal groeien meer bedreven aan het oplossen van de hele puzzel.

Sudoku puzzel en puzzel boek komt in verschillende niveaus van complexiteit. Kies degene die geschikt is om uw niveau. Doe een beginner puzzel als het je eerste keer het oplossen ervan. U kunt altijd naar een moeilijker niveau als je eenmaal wennen aan het spel.

Haast je niet beantwoorden van de hele puzzel

Haast je niet beantwoorden van de hele puzzel. Dit is echt het enige tijd duren, vooral als je nog niet goed op de hoogte over hoe het werkt. Haastig antwoordapparaat kan alleen maar leiden u opnieuw doen van de puzzel zijn van fouten in de waarden die u hebt verstrekt.