E2a

Hoe kan ik tarwe penningen vinden

Tarwe centen zijn Europese munten die in omloop waren 1909/58. Deze 1-cent munten kan ook worden opgeroepen tarwe rug of Wheaties. Sommige soorten tarwe penningen zijn gewild bij muntenverzamelaars vanwege hun hoge waarde vandaag. Deze tarwe centen zijn verschillend van de anderen als ze waren gemaakt van koper legering. Een aantal van de zeldzaamste tarwe centen zijn de 1909-S, 1955 Dubbele-Die, 1931-S en 1922 geen muntteken. Deze centen hebben nu waarden die overal variëren van 75€ tot meer dan 18.660€. Als u wilt tarwe centen te vinden voor uw muntenverzameling, volg de tips hieronder.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt volgen als je wilt tarwe penningen te vinden:

Hoe kan ik tarwe penningen vinden. Controleer uw huis.
Hoe kan ik tarwe penningen vinden. Controleer uw huis.
  • Controleer uw huis. Controleer uw huis voor potten van munten die in opslag. Je ouders of grootouders kunnen hebben gehouden verschillende soorten munten die niet meer worden gebruikt vandaag de dag. Controleer de zolder of kelder te zien of ze hebben gehouden van een van deze. Je moet gaan over de munten een voor een om ervoor te zorgen dat u een tarwe cent te vinden. Dit kan tijdrovend zijn, maar het kan ook een lonende ervaring als je eenmaal vinden wat u zoekt.
  • Ga naar de bank. Ga naar een bank waar je een account hebt en ze voor rollen cent te vragen. Neem deze rollen naar huis en controleer ze een voor een. In sommige gevallen zult u in staat om een paar centen tarwe in een rol te vinden. Sommigen van hen kunnen zijn in perfecte staat, maar een aantal van hen kan ook verschijnen oud. Vernietiging van de tarwe centen en controleer of hun huidige waarde. Check de datum voor elke cent, zelfs de glanzende degenen. Sommige tarwe centen kunnen verschijnen glanzend als ze waren nooit in omloop. Breng het andere centen die geen gebruik hebben gemaakt om u en terug te sturen naar de bank.
  • Controleer online. Er zijn een aantal websites waar je kunt vinden tarwe penningen. Een van de websites die u kunt bezoeken is pennies.com . Ze bieden tarwe penningen door de zak. U kunt een hele zak voor 10€ 0,95. Zij echter slechts beperkte zakken dus is het belangrijk om de website continu controleren op updates. U kunt ook contact met hen opnemen door te bellen of e-mailen. Al hun contactgegevens vindt u op de website.
  • Veilingen. Een van de manieren om een tarwe cent te vinden voor uw collectie is om te controleren veiling websites. Ga naar auctions.overstock.com en type in tarwe penny op het zoekveld en klik op 'Zoeken'. Je zult in staat zijn om alle beschikbare veilingen te bekijken voor tarwe penningen. Sommige van de items op de veiling zijn rollen van tarwe penningen, tassen van tarwe centen of een individuele zeldzame cent. Voortdurend te controleren terug om te zien of er aanvullingen op de veiling lijst.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt tarwe centen te vinden voor verkoop of toe te voegen aan uw munt verzameling. Als u vindt tarwe centen die vuil, is het raadzaam dat je niet schoon te maken. Dit vermindert de waarde van de munt.