E2a

Hoe kunt u uw scrabble spel te verbeteren

Scrabble is een spel dat echt pronkt uw woordenschat

Scrabble is een spel dat echt pronkt uw woordenschat. Het is een geweldige manier om de tijd met familie en vrienden te doden tijdens het leren van een aantal nieuwe woorden. Scrabble spelers zijn altijd geïnteresseerd in het winnen, maar niet iedereen oefent genoeg moeite om hun spel te verbeteren.

Als u wilt grotere punten te scoren in je volgende Scrabble spel, hier zijn enkele tips die u zeker zal houden.

  • Gebruik voor-en achtervoegsels. Voeg ING, ED, VN, RE, PRE en meer naar woorden die al op het bord. Het gebruik ervan in de bestaande hoog scorende woorden zal je punten.
  • Hebben meer twee-letter woorden in uw repertoire. AX is een gemeenschappelijk hoog scorende twee-letter woord. Als de X strategisch wordt geplaatst op een dubbele of driedubbele brief tegels, zal je score zeker in de dubbele cijfers. Maar AX is slechts een van de vele hoog scorende twee letters woorden. HE, JO, QI, XI, en XU zijn woorden die je kunt gebruiken op het Scrabble bord. Twee letters letterlijke spelling van bepaalde letters kunnen ook helpen bij het verhogen van uw score. De letter L kan worden gespeld als EL en letter F kan worden gespeld als EF.
  • Gebruik maken van uw s en blanks effectief. Sommige Scrabble liefhebbers geloven dat je alleen moet gebruiken uw lege tegel als je zeker bent dat je kan scoren 30 punten voor zetten het op het bord. Aan de andere kant, de letter S alleen worden toegevoegd aan een woord als je kan scoren ten minste 10 punten voor dat woord. Of dit een haalbare strategie is of niet, het punt is om de S gebruiken en de lege tegels alleen als u zeker hoog scoren voor het woord dat u van plan bent om te spelen. Anders houdt het voor een latere woord.
  • Ga voor een bingo. Wanneer alle zeven letters worden gespeeld, de speler ontvangt een extra 50 punten bovenop de werkelijke score van het woord. Dit staat bekend als een bingo in Scrabble. Met behulp van een prefix of een achtervoegsel kan u helpen bij het bereiken van een bingo. De letter S of de blanco tegel kan ook nuttig zijn in het vergaren van die extra 50 punten.
  • Meer Q woorden. Onderzoek Scrabble aanvaardbaar woorden die de letter Q te gebruiken, maar zonder de letter U. QAT en Qaid zijn twee voorbeelden van Q woorden die niet de letter U. qindarka en SHEQALIM zijn ook speelbaar woorden niet gebruiken. Zorg dat u weet wat deze woorden betekenen als je riep. Ook leren meer woorden met de letter Z en de letter X.
  • Als het moeilijk wordt, swap. Soms zal je echt een slechte hand. Het is mogelijk om alle klinkers of meer medeklinkers krijgen. In plaats van jezelf dwingen om deze brieven te spelen, kan het in uw beste belang om te wisselen. Door het omwisselen van letters, vergroot u uw kansen op het krijgen van een betere mix van letters in plaats van te eindigen met laag scorende speelt.
  • Spelen met de computer. Een van de sleutels aan het worden een grote Scrabble speler is de praktijk. Als je niemand hebt om mee te spelen, spelen Scrabble online. U kunt ook de aanschaf van een Scrabble spel dat je offline kunt spelen. Door het beoefenen vaak, vergroot u uw kansen van het leren van nieuwe woorden en van het bedenken van winnende strategieën.

Er zijn duizenden Scrabble clubs over de hele wereld

Hoe kunt u uw scrabble spel te verbeteren. Gebruik voor-en achtervoegsels.
Hoe kunt u uw scrabble spel te verbeteren. Gebruik voor-en achtervoegsels.

Er zijn duizenden Scrabble clubs over de hele wereld. Het is een zeer populair spel uitgevonden door architect Alfred Mosher Butts tijdens de Depressie. Scrabble is gewonnen door een combinatie van woordenschat vaardigheden, geluk en strategie. Als u wilt een serieuze Scrabble speler te worden, het verbeteren van je spel door te proberen de bovenstaande tips.