E2a

Hoe maak je een bean bag toss board

Kinderen kunnen veel games te spelen met het gebruik van eenvoudige zitzakken

Kinderen kunnen veel games te spelen met het gebruik van eenvoudige zitzakken. Een favoriete spel de meeste kinderen genieten is de bean bag toss. Om dit af te spelen, moet u een bean bag toss boord.

Hier is hoe je je eigen kunt maken.

 • . 4x8 vellen ¼-inch multiplex, 7 voeten van 1x1 planken, houtlijm, schuurpapier, verf, penselen, potlood of krijt, maatstaf, het opstellen kompas, 1-inch houtschroeven, C: Verzamel uw materialen U zult het volgende nodig -clamp, cirkelzaag, variabele snelheid boren, heen stro en zitzakken.
 • Verdeel de multiplex plaat. Met het gebruik van een potlood of krijt en je maatstaf, meten en markeer een lijn die de triplex plaat wordt verdeeld in twee gelijke delen die maatregel 4x4 meter. Met behulp van de cirkelzaag snijd de multiplex plaat in twee helften en volgt de lijn die u eerder gemarkeerde. Stel de ene helft van de multiplex plaat opzij.
 • Verdeel een stuk triplex plaat schuin. Wederom met behulp van een potlood of krijt en een maatstaf, verdeel het eerste stuk van gesneden triplex in twee gelijke delen, maar deze keer, verdeel het diagonaal, naar aanleiding van de lijn die u gemarkeerd.
 • Snijd de 1x1 bord in de helft. Met het gebruik van een potlood of krijt en je maatstaf, meten en markeren een lijn die de raad van bestuur zal in twee gelijke delen.
 • Plannen en schetsen de toss board design. Wees creatief en vraag de kinderen om u te helpen. U kunt hun favoriete stripfiguren tekenen of laat ze hun eigen schetsen en krabbels te maken op de andere helft van 4x4 multiplex.
 • Knip een gat op het multiplex. Met het gebruik van een potlood of krijt en je maatstaf, meten en markeren een gat voor de zitzakken. Zorg ervoor dat de grootte van het gat passen en maken het groot genoeg is om je zitzakken in past. Snijd vervolgens het gat met behulp van een reciprozaag.
 • Markeer de hoeken van schroefplaatsing. Bij gebruik van een potlood, maak markeringen langs de gehele linker en rechter randen van het bord gooien. Houd de afstand 1 centimeter van elkaar en 1 cm van de rand. Start markeren van 3 centimeter afstand van de bovenkant van het bord en stoppen wanneer je 3 cm van de bodem.
 • Draai de toss bord over. Markeer de juiste randen "top", "bottom", "links" en "rechts" in potlood. Leg het paneel naar beneden op een vlakke ondergrond.
 • Plaats een 1x1 bord aan een kant rand van de toss bord. Zorg ervoor dat het is gepositioneerd in het midden en een halve centimeter van de rand van het bord. Toepassing houtlijm aan deze twee stukken samen te voegen. Dan maak een C-klem aan het einde van de gelijmde stukken om ze te houden zowel op zijn plaats totdat de lijm sets.
 • Plaats de 1-inch hout schroeven. Draai de toss bord over en gebruik maken van een variabele snelheid boormachine om het hout te schroeven in te voegen op de plekken die u eerder hebt gemarkeerd. Boor alle schroeven in en verwijder de C-klem, of u kunt de C-klem te herpositioneren als het interfereert met de schroeven.
 • Draai de toss bord naar beneden. Haal een diagonaal stuk triplex, dat u eerder knippen, en plaats deze rechtop, waardoor het rust op de top van de toss bestuur en tegen de twee gelijmde stukken. Zorg ervoor dat de langste zijde van het triplex stuk wordt geconfronteerd met het onderste deel van de toss bord, een 4-voet edge ligt langs de toss raad rand gelijkmatig, en de andere 4-voet randvlakken het bovenste deel van de toss bord.
 • Leg de diagonale stuk triplex op een vlakke ondergrond. Met het gebruik van een potlood, maak markeringen langs de buitenkant van de 4-voet edge voor schroef plaatsing. Dit moet tegen de toss bord liggen. Houd de afstand 1 centimeter van elkaar en 1 cm van de rand. Start markeren van 3 centimeter afstand van het ene uiteinde en stop als je 3 centimeter afstand van het andere uiteinde.
 • Lijm de andere diagonaal stuk triplex. Positioneer de diagonaal multiplex en toepassen houtlijm. Plaats de C-klem onmiddellijk aan de gelijmde stukken bij elkaar te houden tot de lijm sets.
 • Plaats 1-inch hout schroeven. Verwijder vervolgens de C-klem nadat alle schroeven in zijn Laat al de lijm te drogen.
 • Ontwerpen en verf de multiplex. Roep de kinderen om mee te doen in het schilderen van het ontwerp, de oppervlakte, en de zijkanten van de toss bord. Maak het zo kleurrijk als je wilt. Herhaal stap 2-15 voor de andere toss bord.

Hoe maak je een bean bag toss board. Verzamel uw materialen.
Hoe maak je een bean bag toss board. Verzamel uw materialen.

Bean bag toss planken zijn er in vele soorten en maten, maar een schuine 4-voet vierkant toss bord lijkt de perfecte spelbord voor gebruik buitenshuis.