E2a

Hoe maak je een bout jojo-mod

Weten hoe je jojo spelen is niet alleen beperkt tot kinderen

Weten hoe je jojo spelen is niet alleen beperkt tot kinderen, maar voor volwassenen ook. U zult normaal gesproken ziet veel shows die verschillende jojo trucs voorzien. Bolt jojo is een product ontwikkeld in Florida door een bedrijf genaamd YoYoJam, en het reactievermogen van deze producten is gunstig voor beginners en professionals die hebben speciale trucjes achter de hand. Echter, sommige denken dat bolt Yo-Yos zijn te reageren, waardoor het moeilijk om bepaalde trucs uit te voeren. Modding een bout jojo helpt dit probleem te verlichten. Wanneer u een mod, je een "bind", waardoor het jojo-licht reageert voegen, waardoor je de tijd om je tricks te maken. Als je wilt weten hoe dit te doen, hier zijn de dingen die je moet doen.

Hoe maak je een bout jojo-mod. Bereid de dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een bout jojo-mod. Bereid de dingen die je nodig hebt.
  • Bereid de dingen die je nodig hebt. Je zult vloeibare siliconen, shims, schuurpapier-voorkeur van middelgrote korrel, terpentine, je bolt jojo, en de spuit moet met een plastic tip. U zult ook schroevendraaiers, tangen, veiligheidsspeld, en rubber band nodig.
  • Demonteer de jojo. Voorzichtig losschroeven en demonteren van uw jojo. Verwijder de o-ringen en lagers. Als je problemen hebt met het verwijderen van de o-ringen, kunt u veiligheidsspelden gebruiken om ze eruit te krijgen.
  • Gebruik een tang om de lagers te verwijderen. Je kunt elastiek wikkelen rond de lagers, zodat u het oppervlak van de lagers 'kan beschermen. Zodra u de rubberen band die in de plaats, gebruik de tang om te beginnen wiebelen het lager heen en weer tot ze los en kan gemakkelijk worden uitgetrokken.

    Hoewel niet noodzakelijk, kunt u ook buiten de jojo's dragende schilden. Krijg een veiligheidsspeld en duw hem rond binnenste rand van het lager totdat u in staat om de pin te voegen onder en kan gemakkelijk neem het uit bent. Herhaal dezelfde procedure aan de andere kant. Het maakt het makkelijker voor u om vuil dat kleeft aan de jojo in de tijd te verwijderen, maar het maakt het ook gemakkelijk om stof en vuil te krijgen binnen de jojo.

  • Verwijder de olie uit de kogellager. Vul het kopje met terpentine. Week de kogellagers op deze beker en schud om ervoor te zorgen dat de lagers volledig worden gereinigd. Dit helpt bij het verwijderen van de olie die werd opgenomen in het jojo zoals het werd geproduceerd en verzonden. Als u niet terpentine hebt, kunt u gebruik maken van alcohol op zijn plaats.
  • Laat de kogellagers geweekt gedurende vijf tot tien minuten. Haal de lagers daarna en laat ze drogen op een stuk keukenpapier. Dit kan verminderen de levensduur van de lagers, maar ze kunnen nog steeds hun doel te dienen voor een jaar of zo.
  • Voeg de vloeibare siliconen. Gebruik de spuit om de siliconen gieten op de ruimte waar de O-ringen gebruikt te worden. Eenmaal gedaan, veeg de overtollige silicone met een visitekaartje of je vingers. Laat het uit te drogen voor ongeveer twaalf uur, af en toe te controleren om vuil te verwijderen.
  • Zand de jojo. Nadat de siliconen is opgedroogd, gebruikt u de schuurpapier om opruwen plastic omhulsel van de jojo's, om de wrijving tussen je hand en het speelgoed toe te voegen. Zand alleen het deel dat daadwerkelijk raakt je hand.
  • Monteer de jojo. Zodra je klaar bent met de siliconen en schuurpapier, beginnen met het opzetten van de jojo weer bij elkaar.

Nadat u klaar bent met de mod, start dienst uw speciale jojo-trucjes. Genieten!