E2a

Hoe maak je een foto veranderen in een puzzel

Het maken van puzzels is een geweldige en leuke activiteit voor kinderen te doen. Vooral als die puzzel is van een foto die ze persoonlijk verbonden voelen met. Als u wilt om uw eigen puzzel op te lossen, alles wat je hoeft te doen is volgen een paar eenvoudige stappen.

Hoe maak je een foto veranderen in een puzzel. Koop een groot stuk karton of bristolboard.
Hoe maak je een foto veranderen in een puzzel. Koop een groot stuk karton of bristolboard.
  1. Begin met het nemen van een foto, of het vinden van een foto op het internet die u wilt veranderen in een puzzel. Blaas de foto om een redelijke portret grootte zijn, en print het uit op uw printer. Hoe beter de kwaliteit van de foto en het afdrukken, hoe beter uw afgewerkte puzzel product uiteindelijk uit!
  2. Koop een groot stuk karton of bristolboard, en snijd hem in een identieke afmetingen rechthoek om uw foto overeenkomen. Met behulp van een lijmstift, verspreid lijm over het gehele oppervlak van zowel de rug van uw foto en uw hele karton. Het is zeer, zeer belangrijk dat u beide oppervlakken geheel te dekken, zoals u zult het snijden van de puzzel in kleine stukjes, en elk oppervlak vertrokken unglued zal ertoe leiden dat uw puzzel uit elkaar te vallen.
  3. Trace uw puzzel vormen op de achterkant van het karton of bristolboard met potlood, om niet gebruik te maken van de werkelijke foto kant. U kunt daarover het vormen die u wilt, puzzel vormen of vormen zoals sterren en vierkanten. Het is belangrijk op te stellen van al uw vormen elkaar raken, zo en dat ze lopen aan de rand van het beeld, tenzij je graag een frame hebben en in de ruimtes te vullen. Het belangrijkste is dat je kan net zo creatief en zo gek als je wilt!
  4. U kunt eenvoudig aanpassen van de moeilijkheidsgraad van uw puzzel in een paar verschillende manieren. Door het maken van vormen kleiner of groter je zal bepalen uw puzzel moeilijkheidsgraad. Veel kleine stukjes zal het moeilijk zijn op te lossen, terwijl een aantal groten moeten relatief gemakkelijk.
  5. Wanneer al uw contouren zijn gemaakt, neemt een schaar en knip alle stukken uit. Of gebruik een exactoknife te snijden. Kinderen wees voorzichtig, want exactoknives alleen mag worden gebruikt door je ouders, en zijn zeer scherp en gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet!
  6. Tot slot strooi je stukken over, en daag een vriend om te zien of ze kunnen ontdekken wat je puzzel is!