E2a

Hoe maak je een geocaching tas inpakken

Geocaching is een leuk spel van verstoppertje, dat zich uitstrekt over de hele wereld. Het houdt het verbergen van een schat op een specifieke locatie, typen in de coördinaten via GPS-technologie, en plaatsen ze online voor anderen om te jagen. Het is een interessante en leuke manier om te verkennen, en velen zijn geworden verslaafd aan deze activiteit. Als u op jacht naar deze 'verborgen schatten', moet u in staat om mee te nemen een handige geocaching tas. Dit moet alle benodigdheden die u nodig heeft voor uw geocaching avonturen bevatten. Als u van plan bent om op jacht te gaan naar geocaches, zijn hier tips over wat u moet opnemen in uw geocaching tas.

  • Vind de perfecte tas. Je moet een tas die u comfortabel past vinden. Het kan een cameratas, een kleine rugzak, of een sling bag zijn. Wat belangrijk is dat je voldoende ruimte en vakjes om u geocaching gereedschappen. U wilt een tas die is groot en ruim genoeg om alle dingen die je nodig hebt te dragen, maar mag niet te omvangrijk, omdat u reist rond met het de hele tijd. Het is een goed idee om een tas te vinden met veel zakken, zodat je verschillende items kunt scheiden in hen, en het zal niet moeilijk zijn het vinden van bepaalde items uit je tas.
  • Zijn de hele tijd veilig. Wanneer u verpakken van uw geocaching tas, moet u het inpakken van objecten die je zullen helpen in je veilig houden prioriteren. Aangezien u zal lopen veel rond, reizen van en naar verschillende plaatsen, is het altijd belangrijk om een goed veiligheids-kit bij de hand hebt. U moet de volgende items om je veilig te houden tijdens je verkenningen: wat extra flessen water en snacks als je van plan bent om te gaan op lange wandelingen. Een EHBO-kit is het belangrijk om bij je te hebben. Je moet pijnstillers, aspirine, alcohol doekjes, pleisters, gaas, allergie medicijnen en beet zalven hebben in je EHBO-kit. Zorg er altijd voor dat de EHBO-kit regelmatig wordt bijgevuld, zodat je iets bij de hand te hebben als er iets ongebruikelijks gebeurt. Vergeet niet om zonnebrandcrème bevatten. Het kan een pijn rondlopen met pijnlijke zonnebrand zijn. Heb wat zaklampen en aanstekers handig met u, in het geval u nodig hebt om rond te lopen in het donker. Breng langs een bles oranje vest, om u gemakkelijk te stoppen in het bos tijdens het jachtseizoen te maken.
  • Zijn comfortabel, ook. Uiteraard moet het comfort ook een prioriteit zijn. Dus uw geocaching tas moeten worden uitgerust met extra kleren te houden u de hele tijd warm en droog. Breng handschoenen, niet alleen om je warm te houden, maar ook om je handen te beschermen bij het hanteren van ruwe voorwerpen en materialen. Breng sokken, een muts en sjaals om je extra warm te houden.
  • Get techneut. Je zal natuurlijk een GPS om de verborgen schat, camera's om het moment vast te leggen, en een mobiele telefoon om u aangesloten bijhouden. Vergeet niet om extra batterijen en de lader te brengen, zodat u niet opraken van sap. Houd deze items in een waterdichte zak, zodat ze niet nat krijgen als je regende op of als je moet lopen door ondiepe rivieren.
  • Heb je caching items niet vergeten. Zodra je een geocache te vinden, zul je een aantal trading artikelen, pennen, potloden en reizen bugs nodig. Zorg ervoor dat je ze in een apart compartiment zodat ze gemakkelijk te vinden.

Hoe maak je een geocaching tas inpakken. Vind de perfecte tas.
Hoe maak je een geocaching tas inpakken. Vind de perfecte tas.

Zorg ervoor dat je vraagt je metgezellen voor andere medische aandoeningen die ze zouden kunnen hebben, zodat u extra medicijnen voor hen kan inpakken. Als ze diabetes, kunt u wat extra insuline te brengen. Vraag hen of ze moeten andere geneesmiddelen om ze gezond te houden.