E2a

Hoe maak je een hoelahoep te gebruiken

Met behulp van een hoepel is een leuke activiteit die je kunt doen met je kinderen. Naast de uren plezier die je kunt hebben tijdens het gebruik van de hoelahoep, zijn er ook voordelen voor de gezondheid die je kunt krijgen van het. Hula Hooping is een vorm van lage intensiteit van de training die u zullen helpen werpen een paar calorieën. Het helpt de bloedstroom omloop en u kunt ook het versterken van uw heupen, taille en knieën terwijl het doen van de oefening. Sommige mensen vinden het makkelijk om de hoelahoep te gebruiken, maar het zou kunnen zijn moeilijker voor anderen. Hier zijn enkele tips om u te helpen de slag te gaan op het gebruik van de hoelahoep.

Hoe maak je een hoelahoep te gebruiken. Met behulp van de hoelahoep.
Hoe maak je een hoelahoep te gebruiken. Met behulp van de hoelahoep.
  • Plaats de hoelahoep. De hula hoop dat u gebruikt, moet de juiste maat voor jou. Er zijn hula hoops die kleiner zijn in omtrek, en deze zijn het beste om te gebruiken voor kinderen. U kunt gebruik maken van de standaard maat, zodat u het meeste uit uw training te maken. Houd de hoelahoep en plaats jezelf in het centrum. Houdt u ze met beide handen en laat je rug te rusten op de hoelahoep, zodat er ruimte is voor je. De hoelahoep moet worden geplaatst op uw taille, net onder je middel.
  • Met behulp van de hoelahoep. Om te beginnen, draai de hoelahoep naar links. De hoelahoep rolt en draait op je lichaam. Je kunt beginnen met je heupen draaien, zodat u kunt de hoelahoep op zijn plaats te houden. Het kan een paar pogingen voordat je daadwerkelijk kunt laten de hoelahoep verblijf op uw taille draaien. Voel de bewegingen van de hoelahoep, zodat u mee kunt zwaaien met je lichaam. Het idee is om te gaan met de rotatie van de ring op uw taille, zodat u kunt houden draaien op zijn plaats.
  • Oefen je bewegingen. De enige manier waarop je kunt hula omsnoeren beheersen is als je de praktijk doet het elke dag. Zoals je wennen aan de bewegingen, zal het gemakkelijker voor u om de hoelahoep om te verblijven in plaats en niet naar beneden vallen terwijl u draait je heupen. Als je eenmaal wennen aan de bewegingen, vindt u het gemakkelijker om de hoelahoep lagere of hogere aanpassen aan uw voorkeur.
  • Variaties. Als je kunt nu al de hoelahoep te gebruiken voor een lange tijd zonder te laten vallen, kunt u proberen en lopen tijdens het gebruik van de hoelahoep. U kunt ook gebruik maken van de hoelahoep op andere delen van je lichaam met inbegrip van uw benen en armen. Sommige mensen gebruiken zelfs de hoelahoep op hun nek. Maar zorg ervoor dat je jezelf niet pijn doen terwijl je dit doet.

Nu je weet hoe je een hoepel te gebruiken

Nu je weet hoe je een hoepel te gebruiken. Als u het leren van deze voor de oefening, neem de tijd om de hoelahoep gebruik van ten minste een half uur elke dag, zodat u kunt werpen een paar extra calorieën die je hebt. Na een tijdje zul je merken dat zijn afgevallen gewoon door te doen deze leuke activiteit.