E2a

Hoe maak je een houten behoeder van toepassing

Hout is een materiaal dat aandacht vereist

Hout is een materiaal dat aandacht vereist. Toen alleen gelaten, kan hout verslechteren als gevolg van vocht of ongedierte kan het veranderen in hun huizen of eten voor voeding. De beste manier om dat hout te garanderen houdt het uiterlijk en de vorm is door het behoud van het.

Hout beschermer wordt gebruikt om hout te behandelen

Hout beschermer wordt gebruikt om hout te behandelen. Dit wordt normaal gedaan voordat het hout wordt omgezet in meubels of andere voorwerpen of gebruikt in de bouw. Het hout heeft om het te beschermen tegen houtrot, nat rot evenals houtworm met het hout beschermer worden toegepast overal.

Er zijn verschillende manieren om daadwerkelijk hout te bewaren

Hoe maak je een houten behoeder van toepassing. Strip de verf of lak van het oppervlak van het hout.
Hoe maak je een houten behoeder van toepassing. Strip de verf of lak van het oppervlak van het hout.

Er zijn verschillende manieren om daadwerkelijk hout te behouden. Oliën zoals tungolie en lijnzaad-olie kan op hout. Hout wordt soms verwarmd tot een bepaalde temperatuur, om houtrot en houtworm op afstand te houden. Fabrikanten hebben manieren gevonden om chemische hout preservers minder giftig te maken gevonden. Chemische hout preservers afbraak van de voedingsstoffen in hout. Dit maakt het minder aantrekkelijk voor houtworm en ontmoedigt houtrot.

Het toepassen van hout beschermer kan een doe-het-zelf klus. U moet eerst de volgende materialen te verzamelen voordat u het sollicitatieproces te beginnen.

  • Hout ploertendoder
  • Penseel
  • Verf en vernis verwijderaar
  • Verf schraper of plamuurmes
  • Wassen doek of lap
  • Masker en handschoenen

Een chemisch-gebaseerde hout behoeder van toepassing, de volgende stappen uit.

Hout is een materiaal dat aandacht vereist. Bevochtig uw doek of washandje.
Hout is een materiaal dat aandacht vereist. Bevochtig uw doek of washandje.
  • Strip de verf of lak van het oppervlak van het hout. U moet dit doen om het hout voor te bereiden. Gebruik de verf schraper of plamuurmes en verf of lak remover. Zorg ervoor dat alle sporen van verf of lak van het hout te verwijderen. Als u dit doet, draag je masker als bescherming tegen rook afkomstig van de chemische stoffen die u gebruikt. U kunt ook handschoenen te gebruiken als een extra laag van bescherming tegen agressieve chemicaliën die kunnen worden opgenomen in de verf en vernis alsmede het hout beschermer.
  • Bevochtig uw doek of washandje. Gebruik deze af te vegen vuil op het oppervlak van het hout. U kunt ook gebruik maken van een harde borstel voor dit doel.
  • Krijg je penseel en breng een laag van hout beschermer. Zorg ervoor dat u zelfs beroertes gebruiken. Volg de richting van de houtnerf. Extra aandacht aan de boveneinden, zijkanten en de gewrichten. Bekijk de instructies op het hout beschermer verpakking als op het bedrag dat u nodig hebt om toe te passen en de tijd die je moet wachten tussen elke toepassing. Herhaal zoals aangegeven in de instructies.

Opmerking: U kunt het hout eerst te beschermen tegen insecten, alsmede schimmel door het aanbrengen van een laag heldere hout beschermer. Zodra dit droogt, kunt u meerdere kust of hout ploertendoder gelden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Reminder: Oefen extra voorzichtig bij het gebruik van chemische hout beschermers en verf / vernis. Bewaar deze uit de buurt van kinderen, dieren en warmtebronnen.

Elke hout dat is blootgesteld aan hitte en natte omstandigheden moet worden beschermd met behulp van een houten beschermer. Door dit te doen, bespaart u niet alleen het hout, maar ook geld besparen. Vervangen van hout, of het is een deel van je huis als hout of als meubilair, is zowel duur en tijdrovend.