E2a

Hoe maak je een krik laten zakken

Bent u van plan om een aantal problemen op te lossen met uw chassis

Bent u van plan om een aantal problemen op te lossen met uw chassis? Wil je het schoon te maken? Of gewoon om uw kapotte banden veranderen? Een van de fundamentele vaardigheden die je moet leren is het verlagen van de krik. Velen zijn piekeren over dit probleem in de eerste plaats, want als de krik niet zou worden geassembleerd en op de juiste verlaagd, de auto kan abrupt vallen en plet de schedel van iemand onder, of van de auto's delicate chassis kan leiden tot schade door een gevangen jack. Hier is de juiste manier om krikken van uw auto.

  1. Krik de auto op en doe een visuele inspectie. Controleer of de aansluiting is gecentreerd op de achteras. Als het niet gecentreerd, oplossen in de juiste positie om eventuele schade aan de auto te voorkomen. Zorg ervoor dat haar positie in de hydraulische vergrendeling positie. Dan jack je weg tot ongeveer 2 cm. Zodra je bereikt de vereiste hoogte, kunt u nu op zoek naar dingen als assteunen en dergelijke die kunnen uw auto beschadigen als het eindelijk opgevijzeld naar beneden.
  2. Verwijder de krik staat. Als je eenmaal stabiliseren de positie en de auto's achter wordt getild als nodig, verwijder de twee assteunen een voor een. Voorzichtig breken ze af en zet ze weg, zodat ze niet vast komen te zitten daarna onder je auto.
  3. Verlaag uw auto met behulp van de krik. Laat de auto door het verlagen van de aansluiting van de handgreep, de toepassing van sterk maar traag druk. Niet loslaten van de druk, maar voortdurend je weg jack langzaam en voorzichtig. De gevolgen van het verlagen van het te snel is dat je kan kraken opent de jack schuif onder, en je auto kan stuiteren als gevolg van de abrupte afdaling. Aan de andere kant, niet krikken naar beneden te langzaam, want het zou spanning op uw handen en armen.
  4. Open de klep. Zodra de auto wordt neergelaten in een veilige positie, die niet te hoog is dat uw auto kan stuiteren en niet te laag, zodat het moeilijk zou zijn om de klep te openen, voorzichtig breken uit en open de klep.
  5. Jack naar beneden tot de auto de grond raakte. Na het loslaten van de veiligheidsklep, jack je weg naar beneden totdat deze de aansluiting. Dan weer opkrikken naar beneden in de houder van de auto, deze keer meer voorzichtig en langzaam om zo te laten het los te breken uit je wacht. De auto is nu langzaam verlaagd tot de grond.

Een truc in het verlagen van uw auto soepel en gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid vet te maken aan de aansluitingen verlagen mechanisme voor het verlagen van het naar beneden. Je snijd de stress en inspanning van je armen in de helft door dit te doen. Het verlagen van uw auto snel zou niet per se gevaarlijk vanwege de jacks 'opschortingsmechanisme, maar het zou meer verstandig en praktisch op te vijzelen naar beneden traag.

Hoe maak je een krik laten zakken. Krik de auto op en doe een visuele inspectie.
Hoe maak je een krik laten zakken. Krik de auto op en doe een visuele inspectie.

Met behulp van de krik in het verlagen van uw auto is in principe niet moeilijk. De meer belangrijke punt kan zijn is om het goed te doen, zodat je niet ongewenste krassen op het chassis van de auto toe te brengen. Dit geldt vooral als u in de auto reparatie bedrijf. Niemand wil die extra boetes die absoluut zou lager uw dienst kwaliteit.