E2a

Hoe maak je een piñata te breken

Piñata's kan het leven en opwinding naar een feestje

Piñata's kan het leven en opwinding naar een feestje. Het creëert onmiddellijk een feestelijk en concurrerende stemming voor de deelnemers die om het te breken. Eerder exclusief voor kinderfeestjes alleen vandaag piñatas zijn voor elke get-together evenement. Het kwam uit de kleurrijke tradities van de Latijnse landen. Maar tegenwoordig, piñata's werd zo populair dat mensen van over de hele planeet de opwinding en het plezier brengt geleerd.

Hier zijn enkele tips om u te helpen breken een piñata.

  • Als u een kind of met korte lengte, streven laag. Er is een grote kans dat piñata's zijn gemaakt om de vorm van viervoetige dieren te nemen. Het been delen van de piñata gewoonlijk de zwakste plekken. Als je op een van hun benen, zal het waarschijnlijk gemakkelijk open te breken op een nette manier, het loslaten van de snoepjes en goodies binnen. Als je kunt proberen om deze delen van de piñata raken zul je geen behoefte aan een tweede poging in te breken.
  • Je wapen kan een groot verschil maken. Probeer een honkbalknuppel of iets lang en moeilijk te gebruiken. Een schommel van een stevige vleermuis zal leveren genoeg kracht om de piñata te breken bij de eerste poging.
  • Zet uw luistervaardigheid in de versnelling. Luisteren is alles als je niet toegestaan om uw ogen te gebruiken. Het is een gemeenschappelijke werkwijze voor piñata spelers worden geblinddoekt bij het naderen en proberen om de opknoping tas met goodies te raken. Luister naar je vrienden, als ze zouden kunnen worden schreeuwen nuttige aanwijzingen. Luister naar de menigte, meestal hun gejuich zijn luider als je op het juiste spoor of je lijkt te zijn dichter bij de jackpot. Als alles wat je kunt horen is nutteloos geklets, spottende, geluiden en zelfs lachen, zou het gewoon vertalen dat je heel ver of gaan in een tegenovergestelde richting van uw doel.
  • Betreed op een beperkt gebied alleen. Niet weg moedige stappen te maken van waar u werden geplaatst. Meestal alles wat je hoeft te nemen is een rechte lijn en een paar stappen om te komen tot het gebied van de piñata. Beperk uw roaming-acties. Probeer het lokaliseren van de richting net voor je geblinddoekt. Vertrouw op uw instincten. Vertrouw op jezelf.
  • Gebruik je wapen in het voelen van je omgeving. Maar wees voorzichtig niet te slingeren. Dit kan gevaar opleveren voor de veiligheid van de mensen om je heen. Poke rond met uw stok voor een tijdje. Als u denkt dat u een deel van de piñata aangeraakt, controleert u het met het geluid om je heen. Als u zeker weet genoeg dat zal de perfecte tijd en plaats dan, om het zwaaien met al uw macht om het doel op de eerste poging te breken.
  • Als u niet raakte de piñata op uw eerste proberen, weet dat het echt is een uitdagende taak. Met alle bovenstaande technieken, dan dient u ook veel geluk. Timing, richting en kracht moet in perfecte combinatie met elkaar. Deze drie niet zo gemakkelijk worden bereikt.

Hoe maak je een piñata te breken. Als u een kind of met korte lengte, streven laag.
Hoe maak je een piñata te breken. Als u een kind of met korte lengte, streven laag.

Het doorbreken van de piñata is de hoogte van de piñata game evenement. Het is het moment gekenmerkt door anticipatie, opwinding, en natuurlijk, geluk voor de gelukkige hitter. Voor een meer memorabele effect, probeer dan af te werpen snoepjes op de menigte het moment dat de piñata kapot.