E2a

Hoe maak je een rots collectie weer te geven

Rock verzamelaars de tijd nemen om verschillende soorten gesteenten bevoorraden bij speciale plaatsen. Deze rotsen hebben verschillende kwaliteiten die kan zich onderscheidt van een gewone steen die je ziet op de grond. Rocks kan moeilijk zijn op te slaan in het bijzonder als ze grote. Als een rots verzamelaar, is het belangrijk te beschikken over een vitrine aan de rotsen te plaatsen in voor u om anderen te laten zien van de verschillende stenen die je in je collectie. Als u wilt uw rots collectie weer te geven, volg de tips hieronder.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt uw rock collectie weer te geven:

Hoe maak je een rots collectie weer te geven. Koop een vitrine.
Hoe maak je een rots collectie weer te geven. Koop een vitrine.
  • Koop een vitrine. Voordat u de aanschaf van een vitrinekast voor uw rotsen, controleer dan of u een aantal items die een speciaal formaat behuizing nodig heeft. Dit kan worden gebruikt voor grotere stenen. Je zou ook willen onderscheiden een bepaalde rots van de anderen. U kunt deze in een aparte vitrine. Om rots vitrines te kopen, kunt u naar de website van usadisplay.net . Op deze website zult u in staat zijn om vitrines voor verschillende collecties te vinden. Ze komen in verschillende maten en kleuren. Kies een vitrine met glazen op de rotsen te beschermen tegen het verzamelen van vuil en stof.
  • Bereid uw rotsen. Bereid uw stenen voordat je ze in de vitrines. Zorg ervoor dat ze al schoon zijn. U kunt ook afdrukken labels voor de rotsen, zodat u kunt ieder bestempelen als u deze in de vitrine.
  • Kies een locatie. De meeste rots verzamelaars willen hun collectie presenteren aan hun vrienden en mensen die gaan hun huis. U kunt wijden een kamer voor je rock collectie of u kunt ook deze weer te geven in de woonkamer, waar iedereen het kan zien. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte voor al uw stenen te hebben. Denk na over de verlichting van de plaats en als het een drukke plek. Je wilt niet dat uw collectie te krijgen omgestoten. Plaats het waar het wordt bereikt door natuurlijke verlichting. Vermijd het gebruik van kunstlicht direct op de rotsen, omdat dit zal leiden tot verkleuring.
  • Schik de rotsen. Nu je alles wat je nodig hebt, kunt u beginnen met het regelen van de rotsen in de vitrine. Het is het beste weer te geven van de rotsen naar categorie. U kunt rangschikken op kleur, door knippen of op type. Voeg een achtergrond voor de vitrine als u wilt dat de kleuren van de rots pop uit. Gebruik een donkere gekleurde achtergrond voor rotsen die zijn licht van kleur en vice versa. Dit zal uw collectie gemakkelijker en aantrekkelijker om naar te kijken.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt volgen als je wilt je rock collectie weer te geven. Als je geen idee hebt over hoe u uw collectie weer te geven op een aantrekkelijke manier, kunt u een bezoek musea om hun displays opnieuw in uw eigen huis. Deel uw collectie naar andere rock liefhebbers.