E2a

Hoe maak je een scheermes scooter stoel te maken

Razor scooters zijn favoriete speelgoed van jonge mensen

Razor scooters zijn favoriete speelgoed van jonge mensen. Zij kunnen deze gebruiken om een wandeling rond hun plaats of in het park met hun vrienden. Aangezien deze werd populair voor veel, rijden scheermes scooters werd een sport genaamd freestyle scootering of freestyle rijden. Tricks werden uitgevonden en worden nu uitgevoerd door ruiters. Sommige van de trucs in freestyle scootering of freestyle rijden zijn barspin, tailwhip, Naar binnen Bri Flips, Bri Flips en maalt 360s. Er waren verschillende modellen van razor scooters die zijn uitgebracht zoals B-serie, A-serie en de Pro Model.

Als je een scheermes scooter

Als je een scheermes scooter, zou u hebben ervaren je voeten moe tijdens een wandeling. Het goede nieuws is dat er een remedie voor. Je kunt eigenlijk maken een geïmproviseerde zitplaats voor uw scheermes scooter, zodat u kunt er op zitten als je moe. Als de straat naar beneden gaat, kun je gewoon zitten op uw scooter en geniet van de rit.

Hoe maak je een scheermes scooter stoel te maken. Bereid de dingen die je nodig hebt bij het maken van een scheermes scooter zitten.
Hoe maak je een scheermes scooter stoel te maken. Bereid de dingen die je nodig hebt bij het maken van een scheermes scooter zitten.

Hier zijn de stappen over hoe je een scheermes scooter stoel te maken:

  • Bereid de dingen die je nodig hebt bij het maken van een scheermes scooter zitten. De dingen die je nodig hebt bij het maken van een stoel voor je scheermes scooter zijn duct tape, 2 verfemmers en dekken voor een fietszadel. Zoek rond uw huis voor gebruikte verf emmers. Als je een buurman die net opnieuw geschilderd hun huis, kunt u vragen om de lege verfemmers. De duct tape kan worden gekocht op elke doe-het-winkel. De dekking voor fiets stoel kan worden gekocht op elke winkel die fiets benodigdheden.
  • Bevestig de verfemmers. Haal een emmer en het op de top van de andere te zetten. Gebruik tape om de emmers bevestigen goed op elkaar. Zorg ervoor dat deze goed beveiligd zijn, zodat deze niet kan vallen tijdens het rijden het scheermes scooter.
  • Bevestig het deksel van de fietszadel om de opgenomen verfemmers. Zodra de 2 verfemmers zijn bevestigd, het deksel van de fiets stoel die je hebt gekocht en zet deze op de top van de 2 emmers je geplakt elkaar te krijgen. Gebruik opnieuw de tape om de bekleding hechten op de top van de emmers. Bevestig deze goed op de hoes kan vallen tijdens het rijden uw scooter.
  • Bevestig de tape bekleding en verf emmers om uw scheermes scooter. Zet de bijgevoegde bekleding en verf emmers op de top van uw scheermes scooter. Plaats deze vlak voor de achterrem. De achterrem is net op de top van het achterwiel. Gebruik dit om uw scheermes scooter te stoppen. Zodra uw geïmproviseerde stoel goed geplaatst is, gebruik maken van de tape om het te hechten aan de scooter. Rol de tape van de bovenkant van de zitting tot de onderkant van de scooter totdat het goed vastzit. Zorg ervoor dat het zitje niet zal bewegen als je rijden op je scooter. Zodra u verzekerd van de stoel op de scooter met de tape, kunt u nu rijdt je scheermes scooter en zien of deze moet meer aangepast.

Zorg ervoor dat u langzaam doen dit om eventuele ongelukken te voorkomen. Als het verdere aanpassing vereist, dit oplossen totdat u vertrouwd bent met je scheermes scooter stoel.