E2a

Hoe maak je een sneeuwballengevecht hebben

Met de winter voor de teller

Met de winter voor de balie, bent u waarschijnlijk denken aan iets leuk om te opzij te doen met familie en vrienden van thuis blijven, het spelen van spelletjes en tv te kijken terwijl u geniet van een warme kop chocolademelk. Wat dacht je van een sneeuwballengevecht? Niet de impromptu, maar de meer georganiseerde sneeuwballengevecht, dat maakt het een ultieme strijd tegen teams.

Als u woont in een plaats waar sneeuwval is een jaarlijks ding, heeft u waarschijnlijk ervaren het gooien van een sneeuwbal en natuurlijk geraakt uit prank een andere persoon. Hoewel traumatisch voor sommigen, kan sneeuwbal gevechten worden omgezet in een leuke activiteit als u van plan het goed en een aantal basisregels die niet zal toelaten dat de spelers gewoon losjes gooien ballen van sneeuw.

Als je denkt dat je de adrenaline en energie die nodig is te trekken uit een echte sneeuwballengevecht, dan is dit artikel is voor jou. Lees verder om te leren hoe je een sneeuwballengevecht gebeurtenis met familie en vrienden te plannen.

Hoe maak je een sneeuwballengevecht hebben. Heb vooruitziende blik.
Hoe maak je een sneeuwballengevecht hebben. Heb vooruitziende blik.
  • Heb vooruitziende blik. Dit betekent vooruit te plannen. Als u van plan veer van te eindigen met een geïmproviseerde sneeuwballengevecht, dan kun je net zo goed jezelf georganiseerd. Hierdoor omvat het kiezen van wie u wilt deelnemen aan het evenement, waar en wanneer u wilt de strijd en hoe u van plan bent af te leggen naar uw deelnemers vast te houden.

    Een tip is hier om te werken tot een schema dat is handig voor iedereen die deelnemen aan de gelegenheid. Misschien in het weekend of na school-en kantooruren zou de perfecte tijd.

  • Maak regels. Vaststelling van spelregels is belangrijk voor elke sport of activiteit die veel kracht en fysiek contact houdt. In een sneeuwballengevecht, is het essentieel dat je als organisator het vaststellen van uw spelregels, zodat u kunt ongelukken te voorkomen, iemand gekwetst en andere ongelukken gebeurt.

    In het proces van de oprichting van uw regels, beslissen over een scoresysteem en wijs aan wie je wilt zijn belast met dit aspect van het spel. Selecteer iemand die je denkt dat een objectieve houding in de gehele duur van de wedstrijd te nemen. Daarnaast hebt u een scheidsrechter en een aantal aanwijzingen die u zal uitleggen aan het team spelers voor de wedstrijd.

  • Laat uw teams bouwen een sneeuw fort. In een echte sneeuwballengevecht, elke deelnemende ploeg zal een soort van onderdak of verberging tegen hun tegenstander nodig hebben. Dit maakt het spel des te uitdagender. Wijs deze plicht om elk team. Een geschikte sneeuw fort is er een die warmte kan bieden aan de spelers en dient zowel als een barricade van een soort.

    Geef de tijd voor elk team voor te bereiden op de strijd juiste. Daarbij zorg ervoor dat u hen de dezelfde hoeveelheid tijd. Dit zal hen in staat stellen om hun sneeuwballen te bereiden en eerlijk strategize voor de wedstrijd. Bovendien herinner hen aan de do's en don'ts van het spel en ook om hun "wapens" alleen houden op hun grondgebied.


Met de winter voor de teller. Laat uw teams bouwen een sneeuw fort.
Met de winter voor de teller. Laat uw teams bouwen een sneeuw fort.

Laat het spel beginnen!

Nu, heeft de winter niet te saai te zijn na alles.