E2a

Hoe maak je een speelgoedauto te maken van rommel

Kleine jongens spelen graag speelgoed

Kleine jongens spelen graag speelgoed. Er zijn verschillende speeltjes die je kunt voor uw kind te kopen, zoals speelgoed geweren, speelgoed soldaten en speelgoed versie van hun favoriete stripfiguren. Meestal een stuk speelgoed auto is ook een van de meest favoriete speelgoed van jongens. Als je een jongen die houdt van speelgoed auto, dan kunt u samen een speelgoed auto, zodat hij kan spelen. U kunt gebruik maken van materialen die u niet meer gebruikt of u al op het punt om te gooien. Dit is niet alleen goed voor het milieu, want dit is een vorm van recycling, maar dit kan ook een tijd zijn om binding met uw kind en de ontwikkeling van zijn creativiteit. Als uw kind is het drinken van melk, dan kunt u gebruik maken van de doos om een speelgoedauto te maken. Als je andere kinderen hadden projecten op school en zij gebruikten piepschuim, kunt u ook gebruik maken van de schroot om een speelgoedauto te maken. Hier is hoe je kunt een speelgoedauto te maken van junk.

Hoe maak je een speelgoedauto te maken van rommel. Bereid de dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een speelgoedauto te maken van rommel. Bereid de dingen die je nodig hebt.

Voor een speelgoedauto gemaakt van melk karton, volgt u de onderstaande stappen

  • Bereid de dingen die je nodig hebt. Dit zijn melkpak, lijmpistool, lijm stok, heerser, twee pluggen, marker, schaar en vier deksels te gebruiken als wielen.
  • Meet de zijkanten van de doos 2 cm van de onderkant. Markeer deze met een stift. Meet de zijkanten van de doos 3 cm van de top. Met een deuvel en invoegen van een kant op de bodem, voor een merk gaan door de andere zijde, die ook een merk. Krijg een andere plug en doe hetzelfde op de top merken. De pluggen zullen de assen waar u zet de wielen.
  • Plaats een gat in het midden van elk deksel groot genoeg om de plug te voegen. Zet een lijmpatroon op lijmpistool en lijm aanbrengen op de gaten. Plaats de deksels op alle uiteinden van de pluggen, zodat u de wielen van uw auto. Als je dit doet met je kind, dan kunt u hem laten. Maar laat hem niet in de buurt wanneer u gebruik maakt van lijmpistool, want dit is heet. U kunt een klein gaatje in de voorkant van de doos, waar u kunt een string binden, zodat uw kind kan het speelgoed auto te trekken.

Voor een speelgoedauto gemaakt van piepschuim, volgt u de onderstaande stappen:

  • Bereid de materialen die u nodig hebt bij het maken van het speelgoed auto. Dit zijn schroot styrofoams, pluggen, string, deksels, lijm, marker, cutter en verf.
  • Teken de vorm van de auto op het piepschuim met behulp van de markering. Gebruik een mes om de vorm te snijden. Trace deze zodat u zal hebben een andere auto gevormde piepschuim, die identiek is aan de eerste. U gebruikt deze voor de zijkanten van uw auto.
  • Maken de assen van de auto door het plaatsen van de pennen op de voorkant en achterkant van de twee wagens piepschuim. Styrofoams Het is nu naast elkaar verbonden door de pennen met ertussen. Dit is waar u plaatst de vloer van de auto.
  • Snijd een rechthoek die past in het midden van de twee auto vormige styrofoams. U kunt meer pluggen zetten tussen de twee styrofoams om het gemakkelijker voor u om de vloer te zetten. Zet lijm bovenop de pluggen zodat de vloer van de auto zullen houden deze. Plaats de rechthoek, zodat de auto zal de vloer te hebben.
  • Steken het midden van het deksel om gaten te maken. Breng lijm op de gaten en plaats deze op alle uiteinden van de voorste en achterste pluggen. Deze zullen als de wielen van de auto.
  • Snij een stukje van piepschuim voor het dak van de auto en het gebruik van lijm, plak de randen tussen de twee zijden van de auto. Gebruik de marker en verf om de auto te ontwerpen. U kunt tekenen auto ramen en deuren aan de zijkanten om het er nog beter uitzien. Eenmaal gedaan, das een touwtje aan de voorkant plug, zodat uw kind kan de auto te trekken.

Uw kind kan verschillende soorten speelgoed auto's uit junk rond het huis. Hij kan delen deze met zijn vriendjes, zodat hij kan genieten van deze nog meer.