E2a

Hoe maak je een speurtocht organiseren voor volwassenen

Een speurtocht is een party game die kinderen en volwassenen kunnen spelen. Een reeks aanwijzingen worden gegeven aan individuen of teams die hen zal leiden naar de schat of prijs. De speurtocht voor volwassenen kunnen meer gecompliceerde aanwijzingen en grotere zalen die zorgen voor uren plezier en brengen het kind in hen. Hier zijn enkele suggesties over hoe je een speurtocht organiseren voor volwassenen.

Hoe maak je een speurtocht organiseren voor volwassenen. Dat dit alles met elkaar.
Hoe maak je een speurtocht organiseren voor volwassenen. Dat dit alles met elkaar.
  1. De locatie. De speurtocht kan bijna overal u worden gehouden, maar je moet een locatie die veilig lokaliseren en zal niet de deelnemers in gevaar. U kunt gebruik maken van uw huis en achtertuin als de locatie als je een feestje. Zorg ervoor dat breekbare voorwerpen worden bewaard uit de weg, dit creëert ook meer ruimte voor de deelnemers om te bewegen inch De speurtocht kan worden gehouden in de open lucht, maar als het op een openbare plaats zorg ervoor dat niemand zal worden gehinderd door de deelnemers en krijg een vergunning als er een nodig is. Een geweldige plek zou zijn in een park, waar sprake is van veel open ruimte en veel schuilplaatsen.
  2. De prijs Meestal de prijs niet veel betekenen voor de deelnemers, omdat het plezier is echt in de zoektocht,. Toch, het is een goed idee om een prijs die iedereen kan delen bieden. Als uw bedrijf houden van de gebeurtenis en kan worden gul met geschenken, ervoor te zorgen dat de verliezende teams troostprijzen krijgen voor hun inspanningen, op deze manier iedereen wint en het zal meer plezier voor iedereen.
  3. De aanwijzingen. De aanwijzingen leiden naar andere aanwijzingen tot aan de deelnemers bij de definitieve locatie en vind de verborgen schat. U kunt de aanwijzingen zo makkelijk of zo moeilijk als je wilt, maar zorg ervoor dat het niet zo ingewikkeld dat niemand het kan achterhalen. Raadsels, oplossen van problemen, kunt schatkaarten of puzzels dienen als aanwijzingen wanneer zij eenmaal zijn opgelost en kunnen de deelnemers leiden naar de volgende locatie en aanwijzing.
  4. De problemen. Mogelijke problemen kunnen ontstaan op schattenjacht, dus je moet al je bases te dekken wanneer u organiseren een. Een voorbeeld is wanneer u alle teams beginnen op hetzelfde moment met elkaar lezen van dezelfde set van aanwijzingen. U heeft alle teams gaan naar elke locatie op hetzelfde tijdstip en sommige teams kunnen zelfs niet de moeite om de aanwijzingen te lezen, omdat ze kunnen gewoon de slimmere teams. Als elk team zal aan elke aanwijzing te krijgen op verschillende tijdstippen, zorg ervoor dat de teams niet de aanwijzingen verfraaien of neem ze weg, zodat de andere teams niet krijgen misleid.
  5. Dat dit alles met elkaar. Om enkele van de bovengenoemde problemen te voorkomen, kunt u alle teams in een wachtruimte waar ze geïsoleerd zijn van de locatie. Klik hier voor de teams om rietjes om uit te vinden wie als eerste begint te tekenen. Het eerste team te gaan krijgen de eerste aanwijzing, wordt, zodra ze erachter te komen waar de volgende aanwijzing locatie is ze er kunnen op zoek gaan naar de volgende aanwijzing tot ze vinden de schat. Elk team zal worden getimed en degene met de kortste tijd wint de schattenjacht.

Een speurtocht is leuk en plezierig, zelfs voor volwassenen. Als je team mensen die elkaar niet kennen op feestjes, het geeft iedereen een kans om elkaar te leren kennen.