E2a

Hoe maak je een transmissie vloeistof filter wijzigen

Vaak ben je geneigd om het zicht van het wijzigen van uw auto transmissie vloeistof filter te verliezen. Wanneer dit gebeurt, zal uw transmissie gaan slecht, want het is verstopt en onrein met vuil. Fluid onderhoud is daarom erg belangrijk. Volgens autofabrikanten de transmissie vloeistof filter van uw auto moet worden vervangen om de twee jaar of 30.000 mijl. Dit geeft extra levensduur van de transmissie en uitstekende transmissie prestaties van uw voertuig.

Hieronder staan de manieren om uw transmissie vloeistof filter te vervangen.

1. Doe de volgende voorzorgsmaatregelen voordat u begint:

Hoe maak je een transmissie vloeistof filter wijzigen.
Hoe maak je een transmissie vloeistof filter wijzigen.
  • Lees en heedfully volg elke instructie om ervoor te zorgen dat u ze begrijpt voordat u begint.
  • Ontvang de benodigde materialen en gereedschappen klaar.
  • Vergeet niet om de belangrijke instructie.
  • Zie de juiste reparatie handleiding voor een meer gedetailleerde en begeleide informatie voor uw specifieke type voertuig.
  • Probeer nooit om te werken aan een auto die wordt ondersteund door een krik alleen plaats gebruik maken van een krik om de auto te houden.

2. Begin met de juiste materialen. Ook, koop een transmissie-filter en versnellingsbakolie onderhoudskit. De kit bevat de pakking, o ring, vloeistof en als de filter. Gebruik de krik, samen met de steunpoot voldoende verheffen de auto en om het te ondersteunen. Losgemaakt van de afvoer bouten of maakt u alle met uitzondering van een of twee bouten en de kantelen pan. Verwijder de ventilator zodra de transmissie leeg is. Maak de o-ring en het filter.

3. Gebruik winkel badstof aan de pan, pakking en de magneet te reinigen ook. De oude O-ring moeten samen komen met de versleten filter. Als u niet in staat waren te trekken uit de versleten O-ring en filter, kan u het uit door het bereiken van in het klephuis en koppeling het uit met een plectrum. Er moet een zegel alleen vandaar de nieuwe filter niet goed zitten als u de versleten afdichting te verlaten. Monteer de nieuwe O-ring op het filter en duw het naar beneden in plaats van de versleten is.

Hoe maak je een transmissie vloeistof filter wijzigen.
Hoe maak je een transmissie vloeistof filter wijzigen.

4. Op dit moment, het opzetten van het nieuwe filter. Als je haalde een van de aftapplug moet je opnieuw installeren. Haal de pan en breng een laagje vet of afdichtmiddel aan op de flens van de pan of pakking. De kit of vet stopt de pakking. Gewoonlijk 20 inch pond kracht met de hand is genoeg om elke pan bout aan te trekken. Nooit te strak wordt pan bouten of zelfs grote kracht van toepassing op hen om te voorkomen dat de lip om lekkage te voorkomen. Tidy het gebied rond de pan wanneer de bouten verstijfd.

5. Gebruik een trechter om een adequate hoeveelheid vloeistof niveau toe te voegen in de transmissie. Laat de motor een paar minuten om de motor bedrijfstemperatuur te bereiken. Controleer nogmaals het vloeistofpeil. Blijven toevoegen vloeistof bij als dit nodig is, maar nooit meer dan vullen de transmissie vloeistof filter, omdat dit zal leiden tot een lage vloeistofdruk die voortijdige storing in de overbrenging zal veroorzaken. Controleer nogmaals de transmissie voor morsen en teller weer het vloeistofniveau na een paar dagen te controleren.

Welk type filter dat u zou willen gebruiken op uw auto of flush filter, synthetische filter, filter, vloeistoffilter te vullen, of een differentiële filter elke keer dat u uw transmissie vloeistof filter te veranderen. Het is altijd belangrijk om te kiezen van de juiste soort filter dat uw auto transmissie past.