E2a

Hoe maak je een trekstang einde te vervangen in een VW Passat

Je moet niet aarzelen om de trekstang einde van uw VW Passat te vervangen. Het is een belangrijke taak, vooral wanneer het stuur van uw voertuig, indien reeds uit. Die zeker kan invloed hebben op uw rijgedrag. Ook, moet u overwegen om wanneer uw voertuig trekstang uiteinden spelen te veel. Hoewel u dit werk te doen op uw eigen, moet je nog steeds jezelf te waarschuwen. Dit kan blijken te zijn een rommelige inspanning zijn.

Hier zijn de stappen die betrokken zijn in het geval u van plan bent om de trekstang einde van uw VW Passat vervangen:

  • Bezoek een nabijgelegen supply center. Bestel de vervanging van de trekstang einde. Verkrijg het type dat specifiek is voor uw VW Passat. Merk op dat Stuurkogel soorten kan verschillen afhankelijk van het model jaar. Zorg ervoor dat de vervangende moer is inbegrepen. Meestal is onderdeel van het pakket.
  • Start de procedure door het opkrikken van uw VW Passat. Dat geeft u het gemak om de voorwielen te openen. Steek je hand uit voor de wielmoeren. Ze kwijt. Double-check of uw VW Passat goed vastzit door de steunpoot. Wanneer de positionering stabiel is, ga dan door het verwijderen van de banden van uw voertuig.
  • Check out de olie dat gaat dringen. Gebruik het in de coating trekstang, de boot alsook de rek einde. Laat deze bijzondere olie helemaal genieten voordat je naar de volgende stap.
  • Inspecteer de trekstang. Reinig de schroefdraad. Daarna op zoek naar de sprong moer. Markeer de positie. Gebruik een marker of een pijn. Als je eenmaal hebt bereikt de markering, te beginnen is losgemaakt. Pak je Stuurkogel trekker, zodat u de trekstang einde direct los te maken van de naaf van het wiel.
  • Ga verder door het losschroeven van de trekstang einde. Dat moet je toestaan om het los te koppelen van spindel van het voertuig. Tel hoeveel beurten nodig zijn. U dient het getal naar beneden. Daarna kunt u de oude borgmoer.
  • Breng de nieuwe borgmoer. Schroef het op. Vervolgens is de nieuwe trekstang einde. Schroef deze op, ook. Zorg ervoor dat u het aantal slagen dat je gaat maken noteren. U volgt het exacte aantal toen u de oude trekstang einde. Uiteindelijk kan je slip terug de trekstang einde rechtstreeks in stuur uw VW Passat's boot. Dan, zorgen voor de borgmoer. Goed draai hem vast door het aanpassen van de instelling om 22-voet lbs. Daarna, voeg nog een halve slag.
  • Herhaal alle bovenstaande stappen in het vervangen van de andere trekstang einde.
  • Zodra u de plaats van de trekstang eindigt, eindigt de procedure door het opnieuw installeren van de banden van uw VW Passat. Wonen aan de lug moer. Draai het. Stel hem in 195-voet lbs.
  • Lijn uw VW Passat.

Door tijdig vervangen van de trekstang einde van uw VW Passat

Hoe maak je een trekstang einde te vervangen in een VW passat. Bezoek een nabijgelegen supply center.
Hoe maak je een trekstang einde te vervangen in een VW passat. Bezoek een nabijgelegen supply center.

Door tijdig vervangen van de trekstang einde van uw VW Passat, krijg je een beter gebruik van uw voertuig wielen. Anders kan je het moeilijk vindt om recht te volgen. Alignment is niet van plan om automatisch het probleem oplossen. Dus, overweeg dan de hierboven genoemde stappen, zodat u kunt het werk moeiteloos te doen.