E2a

Hoe maak je een vaporizer maken

Een vaporizer helpt bij het loslaten van de heilzame eigenschappen van kruiden of etherische oliën in de aromatherapie door de toepassing van warmte. Daarnaast aromatherapie, het vindt populaire applicatie voor de inhalatie van tabak of medisch-gebruik marihuana, en wordt zeer vaak gebruikt in het Midden-Oosten, Turkije, Marokko en andere dergelijke plaatsen. Het wordt ook vaak gebruikt als een substituut voor roken, omdat het inademen van dampen gunstiger is dan het roken in teer en schadelijke kankerverwekkende stoffen. U kunt uw eigen eenvoudige vaporizer maken thuis, met behulp van gemeenschappelijke, dagelijks gebruik items gevonden rond het huis en het proces is zeer eenvoudig. Lees de onderstaande instructies om te beginnen.

Stap 1

Hoe maak je een vaporizer maken. Materialen die nodig zijn.
Hoe maak je een vaporizer maken. Materialen die nodig zijn.

Materialen die nodig zijn.

  • Een gebruikte of oude gloeilamp
  • Fles met plastic of metalen kap
  • Plastic rietjes of dunne buizen
  • Duct of isolatietape
  • Scherp mes of een schaar
  • Tafelzout voor het reinigen van de lamp

Stap 2

Prepping de lamp. Gebruik de schaar te snijden van de eindsectie van de lamp. Verwijder het gehele gloeidraad set zodanig dat hij gloeilamp is helemaal leeg. Giet keukenzout in naar de bol en schud het rond krachtig, zodat de witte film over de bol die de gloeiende effect geeft bij het aanzetten van een lamp volledig is en netjes verwijderd.

Stap 3

Voorbereiden van de dop van de fles. Maak twee gaten in de dop, waardoor stro of buis kan worden ingebracht in de bol. Snijd het bovenste gedeelte van de plastic fles en plaats deze over de lamp stevig vast. Dit zal het gemakkelijker maken om volledig te kunnen schroeven op de fles dop op om de lamp te dichten luchtdicht. Steek het rietje in een van de gaten, waardoor de tweede onbedekt op te treden als een vent voor overtollige dampen.

Stap 4

Het toevoegen van de kruiden. Op basis van de aard van de damp die je wilt maken, de nodige kruiden te plaatsen in de bol en sluit het deksel stevig en strak.

Stap 5

Voorbereiden van de dop van de fles. Het toevoegen van de kruiden.
Voorbereiden van de dop van de fles. Het toevoegen van de kruiden.

Het loslaten van de damp. Houd de verzegelde lamp meer dan een lichtbron - een kaars of een aansteker - tot de dampen beginnen te krijgen vrijgegeven. Zorg ervoor dat u niet de lamp te houden zo dicht bij het licht dat de kruiden in met roken beginnen en branden. Als dit gebeurt, weg verwijder de lamp van het licht, open en schoon uit de inhoud en beginnen met een nieuw aanbod van kruiden.

Stap 6

Het inademen van de dampen. Gebruik het rietje gefixeerd door de dop van de fles om de dampen te inhaleren als ze eenmaal beginnen met het krijgen vrijgegeven.


Het snijden van de eindgedeelte van de gloeilamp zal blijken te zijn moeilijk de eerste keer dat je het probeert, maar met de tijd en de praktijk, je zult de gave van het doen van het gemakkelijk te krijgen. Zorg ervoor dat de lamp is volledig schoon en zonder enige stukjes glas, gloeidraad of de witte laag aan de binnenkant van de lamp. Inademing wordt beschouwd als een gezonder gewoonte dan roken te zijn en wordt aanbevolen door artsen voor het ondergaan van pijn-reliëf therapieën met behulp van medische marihuana. Tijd, vanwege de constante verwarming kan het glas dun uit en gaan ontwikkelen scheuren. Controleer altijd voordat u begint met het inademen proces en vervang de lamp als deze beschadigingen vertoont.