E2a

Hoe maak je een venster scherm vervangen op een camper shell

Camper schelpen hebben een raam schermen die moeten worden gecontroleerd op schade. Schermen kunnen krijgen geript of gaten in de loop der tijd. Tijdens het kamperen, niemand wil het gezelschap van vliegende insecten, die gemakkelijk kan u een beschadigd scherm op een camper shell. Putting duct tape over de scheur kan een tijdelijke oplossing zijn. Vervang het scherm zo snel als je kunt.

Vervangen van het venster scherm kan gemakkelijk worden bereikt met de juiste gereedschappen en apparatuur. Hier is wat je moet doen.

  • Koop een nieuw scherm. Ga naar een geautoriseerde verkoper van camper shell venster schermen. Hier krijg je een goede kwaliteit scherm dat een lange tijd kan duren. Als je een serieuze camper, beter betalen meer geld voor een hoge kwaliteit, heavy duty scherm dan krijg je een lagere kwaliteit scherm dat zal moeten worden vervangen vaker.
  • Bereid uw andere gereedschappen en materialen. Naast de vervanging venster scherm ziet u een platte schroevendraaier nodig. Een nietpistool en nietjes draden, de zware soort, is vereist, ook. Je moet deze aan het raam scherm hechten aan de camper shell. Zorg ervoor dat je ook een paar van zware schaar die dwars door het raam scherm plus een Sharpie marker hebben. Een paar vellen oude krant moeten worden geplaatst op de top van uw werk tafel of de vloer. Dit is om het vervangende scherm schoon houdt en beschermt het oppervlak van de werktafel.
  • Verwijder de bestaande scherm. Ontvang een platte schroevendraaier. Een-op-een wrikken uit de nietjes draden die zijn bedrijf de bestaande scherm. Wees voorzichtig bij het uitnemen van verroest nietje draden. Je zou niet willen om een wond te krijgen van roestige nietjes draden. Gebruik indien nodig dikke werkhandschoenen om uw handen te beschermen.
  • Meet het vervangende scherm. Zodra de nietjes draden zijn verwijderd, trek de bestaande venster scherm. Zorg ervoor dat het vervangende scherm is aangelegd op een vlakke werktafel of de vloer met oude kranten eronder. Plaats het venster scherm je af getrokken op de top van de aangelegde nieuw scherm. Gebruik een Sharpie marker om de vorm en grootte van de bestaande scherm op de vervangende scherm te traceren. Bij het traceren van de grens, voeg ongeveer 1/8 "van een inch rondom. Dit zal u toelaten te snijden binnen de lijnen later.
  • Snijd het scherm. Til de bestaande scherm uit het vervangende scherm. Rol het op als je kunt. Zorg ervoor dat u de juiste manier af dit scherm. Neem het paar zware schaar en begint te zagen het vervangende scherm. Snijd in de grenslijnen je tekende eerder. U wilt de randen te houden zo glad als je kan.
  • Bevestig het vervangende scherm. Zet de vervangende scherm over het venster van de camper shell. Ontvang een nietpistool en nieten een hoek. Ga naar de tegenoverliggende hoek en nieten het daar. Zoals je nieten, zorg ervoor dat het vervangende scherm recht is en leerde zodat er geen rimpels. Nieten de twee andere tegenoverliggende hoeken. Zodra de hoeken nieten, nieten andere delen van het vervangende scherm.

Hoe maak je een venster scherm vervangen op een camper shell. Koop een nieuw scherm.
Hoe maak je een venster scherm vervangen op een camper shell. Koop een nieuw scherm.

Tip: Deze opdracht kan worden gedaan door slechts een persoon. Echter, als iemand om u te helpen, kan het best zijn om nietje het vervangende scherm te beginnen bij het midden dan werk je weg naar buiten. Dit zorgt ervoor dat het scherm blijft onderwezen en kreukvrij.

Voordat je gaat op uw volgende kamperen

Voordat je gaat op uw volgende kamperen, controleer uw camper shell het venster van het scherm. Zorg dat het vrij is van scheuren en tranen. Onmiddellijk vervangen het scherm als u beschadigingen. Een goed onderhouden venster scherm zou zeker toe te voegen aan uw grote camping ervaring.